implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am 19 ani si simt ca sunt atras atat de femei, cat si de barbati, in consecinta, cred ca sunt bisexual.

Terapeuti RO 10:13am Jan 8
Mesaj:
Buna. Cred ca am o problema destul de grava. Simt ca sunt atras atat de femei cat si de barbati, in consecinta cred ca sunt bisexual. Am avut o aventura cu un baiat si de atunci ma simt atras de barbati. Am 19 ani. Ce sa fac, se poate remedia cumva?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:14am Jan 8
iti recomand sa stai de vorba cu un sexolog, in persoana. Ma gandesc ca lucrurile nu sunt foarte simple si ca merita o atentie mai mare. Succes!

Adelina Ioana Boiangiu 1:21pm Jan 8
Mergi la un sexolog. Bisexualitatea e o avtivitate sexuala normala. Atractia fata de acelsi sex e normala. Cenzurarea si vinovatia pe care o simti fata de atractia pe care o ai nu sunt. Nu e ok sa te simti vinovat. Omul e o fiinta sexuala si nu alegem de multe ori de cine sa fim atrasi. Daca intr-adevar esti bisexual accepta acest lucru si nu merge impotriva curentului. E perfect normal. Daca constati ca nu esti atunci considera aventura ta ta ca pe o experienta sau explorare. Fara rusine si fara regret. In sex se exploreaza si se incearca atat de multe si mai toate in sfera normalului.

Adelina Ioana Boiangiu 3:21pm Jan 8
Gandeste-te ca ai incercat apa cu piciorul si inotul nu e pana la urma de tine. :) Sau un fel de mancare, ai incercat si nu ti-a placut. Nu mai repeti experienta. Important e sa ai tu claritate fata de atractia ta pentru barbati ca in caz ca se mai repeta sa te invinovatesti sau sa te sperii. Oricum in adolescenta de multe ori avem impresii sexuale nesigure. Impreuna cu sexologul ajungi la un consens cu tine insuti vis a vis de bisexualitate sau heterosexualitate


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile