consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 18 ani, iar când aveam 14, soțul unei profesoare mi-a facut avansuri. Doar ne-am sărutat. Soția lui acum a văzut mesajele dintre noi și mă amenință de 3 zile că ma duce la biserică să ii jur ca nu s-a întâmplat ceva, ma numește curva, mă amenință că mă va distruge… Fratele dumneaei este polițist în satul nostru, nu mă pot duce la poliție!

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună, sunt Sara, am 18 ani… Stau la tara, și acum 3 ani pe când aveam 14 ani, un bărbat însurat îmi facea avansuri, el inginer, ea profesoara.. Eu eram imatura, asa ca i le acceptam oarecum…dupa un timp m.am întâlnit cu el, eram certata cu ai mei.. Si el m.a ascultat, după care m.a sărutat și dus acasă. De atunci nu ne.am mai văzut, însă,soția lui abia acum a văzut mesajele intre noi, și s.au certat… Rău… M.a sunat pe mine și m.a făcut în toate felurile, insinuează ca m.am culcat cu el, ma amenință, de 3 zile ca ma duce la biserica pe mine și el sa ii juram ca nu s.a întâmplat ceva, ma numește curva, și ma amenință că mă. Va distruge… Îmi e teama de ea… Si sa dau ochii cu ea.. Am. Încercat sa ii explic, nu ma înțelege… Mi.a fost profesoara.. Si acum ma amenință. Nu știu ce sa fac… Fiind la tara, nu știu cat e vorba de politie… Fiindcă fratele dânsei este polițist! Și la tara e pe legături, cel puțin aici la mine!
Credeți ca o sa le zică alor mei? Știu ca am. Greșit. Oare ce sa fac sa scap?

Monica Enescu
Monica Enescu E o situatie destul de delicata. Din cate inteleg, de atunci tu nu ai mai tinut legatura cu el. Pe de o parte e normal ca sotia lui sa fie furioasa afland, insa inteleg ca ea isi revarsa aceasta furie asupra ta. Eu tind sa cred ca sunt doar amenintari pentru ca daca ar afla politia, nu tu ai fi trasa la raspundere ci sotul ei pentru corupere de minori, tu avand 14 ani la vremea respectiva. Cred ca sunt doua cai pe care le-ai putea urma..fie o lasi sa te sune dar nu mai raspunzi la telefoane, mesaje, etc limitand astfel comunicarea cu ea, fie daca te mai ameninta ii spui ca esti dispusa sa mergi la politie impreuna cu ea si sotul ei sa declari ce s-a intamplat. Ma indoiesc ca vrea sa il bage la inchisoare pe sot, dar asa ii poti arata ca nu iti este frica de nimic. Un adult ar trebui sa fie intotdeauna cel care are auto-control si discernamant, deci sotul este considerat vinovatul in aceasta situatie.
Dana Mihai
Dana Mihai Subscriu la ce s-a răspuns mai sus. Și în plus, cum adică te duce la biserica? Nu te duci nicăieri. Nu te poate lua cu forța. Nu îi mai răspunzi la telefon. Eventual ii spui să își rezolve problemele cu soțul ei și să te lase pe tine in pace. Nu-i mai răspunde și gata.
Dana Mihai
Dana Mihai În caz de nevoie se poate merge direct la poliția din oraș și nu la cea rurala.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile