Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am sindrom burnout in care am dezvoltat și un sindrom anxios. Am luat un tratament cu extract de plante și am facut psihoterapie cognitiv-comportamentala. Ce ma deranjeaza sunt gandurile pe care nu le pot controla. Ma gandesc la tot felul de lucruri si apar si imagini care nu au legatura cu realitatea.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:

35 ani funcționar partenera masculin relații bune de familie dgs Sindrom burnout in care am dezvoltat și un sindrom anxios pe care îl aveam oarecum eram mai emotiv și speriat în anumite situații de exemplu examene A fost dgs de medic neurolog apoi și de psihiatru tratament cu extract de plante și psihoterapie cognitiv comportamentala de 5;săptămâni De câteva zile am și medicație de la medicul psihiatru Ce mă deranjează sunt gândurile pe care nu le pot controla care au apărut tot acum trei săptămâni Daca până acum câteva zile erau cu conotație negativă și am învățat să nu îmi fie teamă că sunt inofensive și nu fAc rău acuma mă gândesc la tot felul de lucruri și apar și imagini care nu au legătură cu realitatea Când fac activități uit de ele și sunt foarte bine dar reapar și îmi dau stare de disperare de neliniște etcPsihologul zice sa am răbdare familia la fel dar mă deranjează foarte tare Va rog să îmi spuneți ce înseamnă aceasta adică gândulde a gândi tot felul și cum pot scăpa de ia Merg la psiholog iau și medicația

  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu medicatia are nevoie de timp pt a-si face efectul si da, aici este nevoie de rabdare si un dialog constant cu medicul curant. Acele ganduri apar cel mai probabil din cauza anxietatii instalate (care de obicei are si o componenta depresiva) tocmai cand mintea nu este ‘ocupata’. Urmeaza indicatiile terapeutice si incearca sa ai totusi rabdare. Succes!
  • Monica Enescu
    Monica Enescu Daca aceste noi stari, si inteleg ca sunt si imagini vizuale, au aparut in ultimele zile de cand ati inceput tratamentul psihiatric, acestea se pot datora tratamentului si trebuie sa discutati cu medicul dvs toate starile si modificarile aparute de la inceperea tratamentului. Cu toate ca dureaza pana cand medicatia isi face efectul vizibil, daca starile se inrautatesc in loc sa se imbunatateasca, s-ar putea sa fie nevoie sa schimbati tratamentul. Daca puteti, este bine sa cereti si o a doua opinie medicala. Numai bine!
  • Maria Pleșca
    Maria Pleșca Deja știți ce trebuie să faceți! Mentineți-vă activ și inarmați-vă cu răbdare. Lăsați tratamentul să-și facă efectul și construiți o relație de încredere cu psihologul dumneavoastră. Succes


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita