consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Balcanu Adina – Psiholog | Logoped | Terapeut ABA – Giurgiu

Balcanu Adina – Psiholog | Logoped | Terapeut ABA – Giurgiu

Balcanu Adina – Psiholog | Logoped | Terapeut ABA – Giurgiu

: Psiholog clinician, logoped, terapeut ABA
: Giurgiu
: Bd. Bucuresti, bl. 202/5D
: 0721.907.330

Detalii activitate

In cadrul cabinetului sunt oferite servicii psihologice precum: ️

Evaluare si consiliere logopedica

Evaluarea logopedică durează o singură şedință, dar în unele cazuri poate fi nevoie de 2 sau 3 şedințe. În urma evaluării se recomandă dacă este nevoie de terapia logopedică şi frecvența sedințelor. Se oferă consilierea psihologică şi logopedică a părintilor şi, dacă este cazul, recomandare pentru a consulta şi specialişti din domenii conexe pentru investigații suplimentare.

Terapie logopedica

Se oferă servicii de terapie logopedică pentru următoarele tulburări de limbaj şi vorbire:

 • tulburări de pronunție (dislalie): când nu poate pronunța unul sau mai multe foneme ale limbii române care este fie omis, fie înlocuit cu alt sunet;
 • tulburări de invățare: dislexie, disgrafie, discalculie, alexie, agrafie, acalculie;
 • întarziere în dezvoltarea limbajului;
 • tulburări de limbaj asociate cu tulburări din spectrul autist, ADHD.

O ședință de intervenție logopedică presupune: stimularea limbajului, stimulare cognitivă, emoțional-socială, comportamentală

Interventie terapeutica

Intervenţie terapeutică dezvoltare emoţională copii şi adolescenţi. În urma consilierii psihologice/terapiilor de scurtă durată, copiii și adolescenții sunt ajutaţi într-o varietate de moduri. Ei primesc sprijin emoțional, învăță să își rezolve conflictele cu adulții și cu cei de o vârsta cu ei, își înțeleg sentimentele și problemele astfel încât să încerce noi soluții la probleme vechi. Obiectivele pot fi specifice (schimbarea comportamentului, îmbunătățirea relațiilor cu prietenii sau familia) sau mai generale (scăderea anxietății, o mai bună stimă de sine).

Evaluare psihologica adulti

Evaluare psihologica adulti pentru comisia de handicap. Se vor utiliza teste precum: scala de evaluare globala a functionarii (GAFS), examen MMSE, testul ceasului si alte teste de personalitate cu valente clinice. Examenul psihologic MMSE masoara gradul de deteriorare cognitiva si stabileste nivelul la care se plaseaza persoana in cauza din punct de vedere al functionalitatii proceselor cognitive (atentie, memorie, gandire, limbaj), fiind una dintre cele mai reprezentative probe psihologice aplicate in diagnosticul dementei.

Evaluare psihologica copii

Cunoasterea factorilor psihologici cu relevanta pentru starea de sanatate si de boala se realizeaza prin procesul de evaluare clinica in care se utilizeaza metode precum testarea psihologica si interviul clinic si privesc aspectele afective, cognitive, comportamentale, psihofiziologice precum si cele de personalitate.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Balcanu Adina – Psiholog | Logoped | Terapeut ABA – Giurgiu”

 • Ciobanu Camelia spune:

  Colaborarea noastră este pe partea de logopedie. Rezultatele au început sa se vadă destul de repede, iar modul în care decurg aceste ședințe este minunat. Prin joacă, ceea ce este foarte important pentru un copil de 4 ani. Fetita mea o place foarte mult- este o persoana blândă și foarte răbdătoare.
  Recomand cu toată increderea!

 • Michaela spune:

  Recomand cu drag!
  Profesionalism prin definitie si multa daruire!
  Fiul meu este foarte incantat de sedintele de logopedie si deja se vad imbunatatiri majore in pronuntie.
  Suntem foarte multumiti de rezultate.Multumim mult!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile