Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Gioroc Maria – Psihopedagogie | Terapie ABA | Terapie BCaBA – Bucuresti si alte localitati din tara

Gioroc Maria – Psihopedagogie | Terapie ABA | Terapie BCaBA – Bucuresti si alte localitati din tara

: Sunt psihopedagog, terapeut, coordonator ABA si analist comportamental acreditat BCaBA. Aplic tehnicile si procedurile analizei comportamentale aplicate (ABA) in procesul de invatare al copiilor cu autism si alte tulburari de dezvoltare.
: BUCURESTI
: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Brasov, Cluj, Oradea, Bacau
: 0767.058.138 | 0758.301.585

Detalii activitate

Sunt psiholog, masterand in Psihodiagnoza si consiliere psihologica si absolventa a cursului ”Applied Behaviour Analysis with Autism and Developmental Disorders” (Romania BCaBA Alternate Pathway Course Sequence), insumand 135 de ore de pregatire teoretica in principiile de baza ale analizei comportamentale, sub supervizarea oferita de consultanti acreditati BCBA (lectori: Neil Martin, PhD, BCBA-D si Alina Bobarnac, BCBA).

Am experienta de peste 5 ani in lucrul cu copii diagnosticati cu tulburari pervazive de dezvoltare si ofer sesiuni de interventie comportamentala, organizare de training-uri pentru aplicarea interventiei comportamentale la copiii cu deficiente, formarea echipelor pentru lucrul la domiciliu, coordonarea echipei si implementarea planului de interventie personalizat.

Anuntul este valabil pentru Bucuresti si provincie.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

4 Mesaje la “Gioroc Maria – Psihopedagogie | Terapie ABA | Terapie BCaBA – Bucuresti si alte localitati din tara”

 • VICTOR SUHAN spune:

  Buna ziua ,

  Suntem din Curtea de Arges , avem un baietel de 4 ani diagnosticat cu TSA la 3 ani cu ADOS 10 si acum are ADOS 8 facute ambele la Adriana Balsanu – Bucuresti . A facut ABA LA Pitesti 6 luni cu coordonator Luciana Haloiu cu rezultate bune . S-a recomandat invatare incidentala dar nu am avut cu cine . Acum facem ABA acasa… ( noi am facut cursuri de ABA la Helpautism ) dar simtim nevoia de o coordonare . Ne intereseaza o colaborare .

  Cu stima ,
  Victor Suhan

 • DANA spune:

  Buna ziua. Sunt din Iasi, mama unui baiat de 16 ani cu autism inalt functional. Sunt interesata in vederea unei evaluari si coordonarea echipei.Ati avea disponibilitate?

 • Alina Staricu spune:

  Buna ziua,

  Va contactez in legatura cu disponibilitatea d-voastra de a face ore de terapie ABA cu un baietel in varsta de 2 ani si 2 luni.

  Urmează sa facem evaluarea pe 11 iulie pentru a vedea exact in ce grad se situează; primele observații facute de medicul pediatru indica un autism usor, deficit de atentie si intarziere /lipsa limbaj.

  Din păcate, găsim greu locuri disponibile asa ca va contactam de pe acum, pentru a vedea disponibilitatea d-voastră sau a altor colegi cu care colaborati.

  Multumesc!
  Alina Staricu
  0722246986

 • Isabela vrajitoru spune:

  Suntem interesați de colaborarea cu dvs.Baiat 8 ani ,autism infantil .Clasa pregătitoare .

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita