Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Clinica Jiko Romania – Kinetoterapie | Masaj terapeutic | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Clinica Jiko Romania – Kinetoterapie | Masaj terapeutic | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Clinica Jiko Romania – Kinetoterapie | Masaj terapeutic | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

: Jiko Romania este un centru de medicina alternativa si terapii complementare in Bucuresti, care oferă tratamente Reiki, cosmoeniopsihologie, terapie craniosacrala, kinetoterapie, terapie cuantica, Lama Fera, EFT, Shiatsu, reflexoterapie, vindecare reconectiva, reconectare, masaj terapeutic si de intretinere.
: BUCURESTI
: Str. Icoanei nr. 97 B, sector 2
: 021.311.97.83
: 0724.423.590

Detalii activitate

Clinica Jiko a fost fondata in anul 2004 de Gabriel Dutchevici, maestru Reiki si maestru arte martiale. Principalul scop al Clinicii Jiko este de a va ajuta sa redobanditi si sa mentineti o stare de sanatate mentala, emotionala si fizica pentru o imbunatatire considerabila a calitatii propriei vieti.

In decursul anilor, Clinica Jiko Romania a tratat cu succes numeroase persoane, atat adulti, cat si copii, ce sufereau de o varietate mare de afectiuni cronice sau acute.

Metodele si tehnicile de tratament practicate in cadrul centrului, sunt adaptate in functie de necesitatile particulare ale fiecarui pacient.

Dorinta noastra este de a va oferi o variante eficiente si neinvazive de tratament si mentinere a starii de sanatate, intr-un mediu cald si prietenos, dezvoltand si mentinand totodata cel mai inalt standard de practica a terapiilor.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita