consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dinu Mihaela – Psihoterapeut integrativ | Terapeut sandplay – Bucuresti

Dinu Mihaela – Psihoterapeut integrativ | Terapeut sandplay – Bucuresti

Dinu Mihaela – Psihoterapeut integrativ | Terapeut sandplay – Bucuresti

: Psihoterapeut integrativ si terapeut sandplay (competențe în sandplay therapy, sandplay integrativ) În cabinetul de psihoterapie se creează un spațiu suficient de liber încât să aduci orice material și un spațiu suficient de sigur încât să fie conținut și prelucrat orice material.
: BUCURESTI
: Sos. Vergului nr. 67, bl. 15D, sc. A, et. 9, ap. 53, sector 2
: 0722.638.692
:

Detalii activitate

Terapeut sandplay (terapia prin jocul cu nisip):

Competențe în sandplay therapy si sandplay integrativ, acreditate de Asociația Română pentru Terapia prin Jocul cu Nisip.
Este o terapie foarte profundă pentru copii, adolescenți și adulți, care permite aducerea la suprafață a unor conținuturi inconștiente foarte delicate, foarte greu de accesat pe altă cale, prin scenarii create intr-o lădiță cu nisip, apa și miniaturi și reușind prin diferite configurații să se pună in scenă o lume interioare. Este o modalitate prin care lumea interioară a fiecărui pacient ajunge să ia formă în realitatea noastră concretă astfel să poată fi citită, înțeleasă, împărtășită, explorată și aspectele dificile, aspecte care ne fac viața dificilăsă să poată să fie ameliorate.
Este o terapie benefică care facilitează pacientului acesul la emoții foarte profunde pe care nu le poate verbaliza. Este o metoda nonverbală, nondirectivă, noninterpretativă și care nu lezează cu nimic personalitatea și modul de exprimare al pacientului.
Pacientul se autoconectează la sine, prelucrează să integreze acele conținuturi cunoscute sau nu pe care le-a parcurs sau le parcurge în proces.
În cabinetul de terapie Sandplay se crează un spațiu suficient de liber încât să aduci orice material și un spațiu suficient de sigur încât să fie conținut și prelucrat orice material.
Terapiile care dau rezultatele cele mai bune sunt cele pe care le faci pas cu pas pe o perioadă mai lungă în care creezi spațiul pentru ca transformările să aibă loc în viața ta.

Psihoterapeut integrativ:

Formare acreditată de Colegiul Psihologilor din România

Atunci când se lucreză unu la unu timp de o ora este tot focusul pe tine și lucram specific pe ceea ce ai tu nevoie. De aceea vom lucra personalizat la rădăcina problemelor din viața ta.
Totul va fi confidențial și ai posibilitatea să te deschizi, fără teama că cineva te va critica sau judeca pentru ceea ce gândești și simți.
Sunt aici pentru tine!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed