Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Diaconu Florin – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician – Iasi

Diaconu Florin – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician – Iasi

Diaconu Florin – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician – Iasi

: Servicii oferite de Psyho-Med: – evaluare psihologica si psihodiagnostic; – psihoterapie individuala si de grup, tehnici de relaxare si hipnoza, pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, etc. – consiliere psihologica individuala sau de grup; – promovarea unui stil de viata sanatos; – terapie suportiva; – dezvoltare personala si autocunoastere (coaching psihologic).
: Iasi
: Splai Bahlui nr. 4, bloc B4, parter, ap.1
: 0740.554.038

Detalii activitate

Formări:

  • Psihoterapie integrativă
  • Psihologie clinică

Felicitari pentru decizia de a aduce o schimbare in viata dumneavoastra prin serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre Psyho Med.
Fie ca suferiti de depresie, anxietate, atacuri de panica, sau alte tulburari emotionale, procesul psihoterapeutic poate aduce modalitati practice de a readuce echilibrul in viata dumneavoastra.

Apelarea la serviciile unui psihoterapeut sau psiholog nu reprezinta un semn de slabiciune (asa cum au tendinta unele persoane sa considere), ci dimpotriva, arata un semn de maturitate, de constientizare ca lucrurile nu merg asa cum am dori si este foarte “sanatos” sa cerem suport.

Din experienta, multi dintre cei care au apelat la serviciile de specialitate au inregistrat succese, marturisind ca se felicita pentru ideea de a-si acorda putin timp pentru ei insisi.

Competenta de psihoterapeut imi da dreptul de a lucra cu copii, adolescenti, adulti – individual, in cupluri si familii. In procesul psihoterapeutic folosesc elemente combinate din psihoterapie scurta, orientata pe obiective si solutii, psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie de familie, psihodrama si hipnoza.

Pentru succesul demersului, este foarte importanta dorinta de schimbare si lucrul in echipa, deci afinitatea dintre dumneavoastra si psihoterapeut.

Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde va puteti simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati, etichetati. Acest cabinet de psihoterapie se afla in Iasi si oricand va puteti face o programare, chiar si online.

Psihoterapia este un proces in urma caruia invatam sa nu mai repetam greselile trecutului si sa devenim activi in a ne alege directia in viata.

Unul dintre obiectivele psihoterapeutice este de a invata sa devenim independenti. Vom invata impreuna sa rezolvam problemele si, cel mai important, vom invata procesul de a le rezolva, in cazul in care viata ne va pune iarasi fata in fata cu o tema similara.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita