sau adreseaza o intrebare

Psihoterapie Iasi

  947 vizite

Psihoterapia este domeniul aflat la congruenta dintre teorie si practica, medicina/psihiatrie si psihologie, o forma de tratament care utilizeaza mijloace psihologice prin care se urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente care perturba buna functionare a unei persoane in planuri diverse, precum cel familial, scolar, legat de munca, activitatea sexuala etc., dar si o interventie de tipul reconstruire a personalitatii. In Romania, psihoterapeutul are ca prima specializare una dintre urmatoarele facultati: Psihologia, Psihopedagogia, Asistenta sociala sau Medicina, la aceasta specializare fiind necesara apoi formarea intr-un anumit tip de psihoterapie (de exemplu: psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihanaliza, psihoterapie jungiana sau analitica, psihoterapie ericksoniana etc.).

Filtreaza dupa oras
Baianu Ana-Aurelia (Cabinet Willing) – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Iasi
: Consiliere psihologica, Psihoterapie
: Willing este un centru pentru solutii individuale in care fiecare isi va stabili un cod de bune practici despre cum se regaseste placerea de a trai.
: Iasi
: Str. Petru Poni nr. 1 bis
: 0758.512.043
Bodescu Delia – Psihoterapeut integrativ – Iasi
: Psihoterapie
: Psihoterapeut integrativ
: Iasi
: Str. Vasile Lupu nr. 78
: 0732.080.440
Ceuca Elena – Psihoterapeut – Iasi
: Psihoterapie
: Servicii de consiliere si psihoterapie pentru adulti, adolescenti si copii, in sedinte individuale, cu familia sau cu cuplul; servicii de dezvoltare personala, individuala sau in grup.
: Iasi
: Str. Saulescu nr. 33
: 0758.059.079
Chicos Beatrice – Psihoterapeut | Psihopedagog – Iasi
: Psihopedagogie, Psihoterapie
: Indiferent de situatiile dificile cu care te confrunti acum, vino sa afli cum poti sa le faci fata! Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si sunt antrenata sa te ascult si sa te sustin in demersul tau catre tine insuti. Ai, cu siguranta, resurse care asteapta sa fie descoperite si activate pentru ca viata ta sa decurga asa cum iti doresti, iar tu sa fii multumit si sa te poti bucura de ceea ce traiesti in fiecare zi! Contacteaza-ma telefonic si mentioneaza cateva aspecte care te-au facut sa ma accesezi. Programarea finala o vom stabili de comun acord.
: Iasi
: Str. Libertatii nr. 58
: 0745.314.740
Ciolan Ioana Monica – Psihoterapie ericksoniana | Hipnoza clinica – Iasi
: Hipnoza, Psihoterapie
: Cred in principiul terapiei ericksoniene conform caruia fiecare individ are toate resursele necesare in interiorul sau pentru a face fata la toate provocarile vietii. Astfel, prin intermediul sedintelor de psihoterapiei, sunt alaturi de persoanele care doresc sa isi redescopere aceste resurse si sa le maximizeze.
: Iasi
: Bd. Carol I nr. 26-28
: 0740.990.300
Ciubotaru Diana – Psihoterapeut | Terapeut Bowen Bowtech – Iasi
: Bowen / Bowtech, Psihoterapie
: Daca ai ajuns aici inseamna ca iti cauti pacea, indiferent despre ce relatie este vorba. Pot oferi ajutor prin: - Nou! Terapie online prin Skype (id: lauradianaciubotaru) - Psihoterapie individuala, de cuplu, cu mai multi membri ai familiei, lucrul cu copiii. - Consiliere psihologica in momente dificile din viata. - Terapie Bowen - Dezvoltare personala individuala si de grup.
: Iasi
: Sos. Nicolina nr. 87, bl. 988 A, sc. B, parter
: 0742.094.746
Cotia Gianina – Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie – Iași
: Psihoterapie
: Psihoterapeut sistemic, terapie individuală și de cuplu
: Iasi
: Bd. Independenței nr. 22, bl. Y2, parter
: 0746.819.095
Cretu Catalin – Psihoterapeut – Iasi
: Psihoterapie
: Servicii de psihoterapie si dezvoltare personala
: Iasi
: Iasi
: 0744.150.366
Dascalu Catalina Ioana – Psihoterapeut – Iasi
: Psihoterapie
: Psihoterapie individuala, de cuplu sau familie. Dezvoltare personala.
: Iasi
: 0745.003.609
Diaconu Florin – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician – Iasi
: Psihologie, Psihoterapie
: Servicii oferite de Psyho-Med: – evaluare psihologica si psihodiagnostic; – psihoterapie individuala si de grup, tehnici de relaxare si hipnoza, pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, etc. – consiliere psihologica individuala sau de grup; – promovarea unui stil de viata sanatos; – terapie suportiva; – dezvoltare personala si autocunoastere (coaching psihologic).
: Iasi
: Splai Bahlui nr. 4, bloc B4, parter, ap.1
: 0740.554.038

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita