consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Bodescu Delia – Psihoterapeut integrativ – Iasi

Bodescu Delia – Psihoterapeut integrativ – Iasi

Bodescu Delia – Psihoterapeut integrativ – Iasi

:
: Psihoterapeut integrativ
: Iasi
: Str. Vasile Lupu nr. 78
: 0732.080.440

Detalii activitate

Specializare:

Curs de formare in psihoterapie integrativa, absolvit la Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa, Bucuresti.

Tot ceea ce este, toate lucrurile și ființele din Univers au o caracteristică comună, și această caracteristică este transformarea, schimbarea. Nimic nu rămâne așa cum este, lucrurile fizice se deteriorează, uneori pot fi modificate, alteori se pot recicla, în orice caz nu rămân la fel decât pe perioade scurte de timp. Natura este și ea într-o continuă schimbare și transformare, la fel ca toate ființele vii. Cel mai sigur lucru, în viață, este schimbarea.
Și totuși dacă este atât de firească și de naturală schimbarea, de ce noi oamenii ne opunem cu vehemență acesteia? Tot ceea ce este nou și necunoscut în prima fază ne sperie, orice situație nouă, orice idee nouă, orice persoană nouă în viața noastră, o privim cu reticență (cel puțin), cu neîncredere, cu frică…. Nu ne gândim nici o secundă să îmbrățișăm ceea ce este nou în viața noastră, nu ne gândim că o nouă persoană ne poate aduce o nouă perspectivă asupra lucrurilor, o perspectivă care ne apropie și mai mult de misiunea noastră în viață, așa cum, o nouă situație ne poate aduce experiențe care să ne învețe și să ne îmbogățească.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile