sau adreseaza o intrebare

Psihoterapie Targoviste

  2281 vizite

Psihoterapia este domeniul aflat la congruenta dintre teorie si practica, medicina/psihiatrie si psihologie, o forma de tratament care utilizeaza mijloace psihologice prin care se urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente care perturba buna functionare a unei persoane in planuri diverse, precum cel familial, scolar, legat de munca, activitatea sexuala etc., dar si o interventie de tipul reconstruire a personalitatii. In Romania, psihoterapeutul are ca prima specializare una dintre urmatoarele facultati: Psihologia, Psihopedagogia, Asistenta sociala sau Medicina, la aceasta specializare fiind necesara apoi formarea intr-un anumit tip de psihoterapie (de exemplu: psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihanaliza, psihoterapie jungiana sau analitica, psihoterapie ericksoniana etc.).

Filtreaza dupa oras
Ioan Violeta – Psihoterapie – Targoviste
: Psihologie, Psihoterapie
: Drumul terapiei presupune munca in echipa, efort sustinut, disponibilitate, rabdare, totul intr-un cadru prietenos, tonic si profesionist.
: Targoviste
: Targoviste
: 0723.539.770
Lita Mariana – Psihoterapeut – Targoviste
: Psihoterapie
: Psihoterapia de familie te ajuta sa ai familia pe care ai visat-o, in care copiii pot creste fericiti si cu o stima de sine crescuta.
: Targoviste
: Str. Radu de la Afumati nr. 3
: 0720.046.801
Rizescu Laurentiu Ionut – Psihoterapeut | Psiholog educational | Consilier vocational – Targoviste
: Consiliere vocationala, Psihologie, Psihoterapie
: Suntem ceea ce gandim. Budha
: Targoviste
: Str. 9 Mai nr. 2 (zona Caraiman)
: 0722.604.073

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita