consiliere psihologica gratuita
sau adreseaza o intrebare

Psihoterapie Calarasi

  1841 vizite

Psihoterapia este domeniul aflat la congruenta dintre teorie si practica, medicina/psihiatrie si psihologie, o forma de tratament care utilizeaza mijloace psihologice prin care se urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente care perturba buna functionare a unei persoane in planuri diverse, precum cel familial, scolar, legat de munca, activitatea sexuala etc., dar si o interventie de tipul reconstruire a personalitatii. In Romania, psihoterapeutul are ca prima specializare una dintre urmatoarele facultati: Psihologia, Psihopedagogia, Asistenta sociala sau Medicina, la aceasta specializare fiind necesara apoi formarea intr-un anumit tip de psihoterapie (de exemplu: psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihanaliza, psihoterapie jungiana sau analitica, psihoterapie ericksoniana etc.).

Filtreaza dupa oras
Constantin Alina Gratiela – Psihoterapie | Psihologie – Calarasi
: Psihologie, Psihoterapie
: Aici, in cabinetul de psihoterapie, vom analiza impreuna convingeri, sentimente, comportamente, pentru a gasi resurse in diverse situatii de viata.
: Calarasi
: Str. Panduri nr. 15, bl. G 9, sc. 1 B, ap. 8, int. 8
: 0724.293.590
Meleacă Cosmin – Psihoterapie cognitiv-comportamentală | Psihologie clinică | Hipnoză – Călărași
: Hipnoza, Psihologie, Psihoterapie
: De ceva vreme, zilele nu mai au răbdare să ne aștepte să ne adaptăm schimbărilor din cotidian. Zi de zi, ne rotim într-un carusel din care reușim să vedem doar frânturi de viață. Unii dintre noi preferă să rămână în el, lăsându-i pe alții să acționeze manetele care ne conduc destinul. Cei ce se hotărăsc să coboare din acest carusel, pentru a-și lua înapoi în stăpânire viața, se aleg la început cu o amețeală care îi poate pune la pământ. În general, reușim să ne ridicăm singuri în picioare, însă, câteodată, ne este un pic mai greu să redevenim verticali. Acum mulți ani, un om drag sufletului meu mi-a explicat că este normal ca, din când în când, să mai și cazi. Cazătura este o consecință a unei acțiuni, însă este foarte important să te ridici înainte să te năpădească mucegaiul. De atunci, am început să conștientizez faptul că mulți dintre cei ce cad nu mai au putere nici măcar pentru a cere ajutor, iar pentru a-i putea ajuta, e nevoie de mai mult decât bunăvoință.
: Calarasi
: Str. Lalelelor, bl. M3, sc. A, ap. 3, (Centrul InContact)
: 0726.281.554

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile