consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Meleacă Cosmin – Psihoterapie cognitiv-comportamentală | Psihologie clinică | Hipnoză – Călărași

Meleacă Cosmin – Psihoterapie cognitiv-comportamentală | Psihologie clinică | Hipnoză – Călărași

Meleacă Cosmin – Psihoterapie cognitiv-comportamentală | Psihologie clinică | Hipnoză – Călărași

: De ceva vreme, zilele nu mai au răbdare să ne aștepte să ne adaptăm schimbărilor din cotidian. Zi de zi, ne rotim într-un carusel din care reușim să vedem doar frânturi de viață. Unii dintre noi preferă să rămână în el, lăsându-i pe alții să acționeze manetele care ne conduc destinul. Cei ce se hotărăsc să coboare din acest carusel, pentru a-și lua înapoi în stăpânire viața, se aleg la început cu o amețeală care îi poate pune la pământ. În general, reușim să ne ridicăm singuri în picioare, însă, câteodată, ne este un pic mai greu să redevenim verticali. Acum mulți ani, un om drag sufletului meu mi-a explicat că este normal ca, din când în când, să mai și cazi. Cazătura este o consecință a unei acțiuni, însă este foarte important să te ridici înainte să te năpădească mucegaiul. De atunci, am început să conștientizez faptul că mulți dintre cei ce cad nu mai au putere nici măcar pentru a cere ajutor, iar pentru a-i putea ajuta, e nevoie de mai mult decât bunăvoință.
: Calarasi
: Str. Lalelelor, bl. M3, sc. A, ap. 3, (Centrul InContact)
: 0726.281.554

Detalii activitate

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie;
  • Psihologie clinică.

Pe lângă formarea de bază, am obținut competențe în terapia sistemică pentru cuplu, copil, familie, în urma participării la cursul de formare continuă organizat de Asociația de Consiliere și Terapie a Familiei .

Deoare consider că evoluția profesională se poate realiza doar prin studiu constant, particip la workshopuri, conferințe și diverse cursuri de formare continuă, adăugând competențe noi necesare dezvoltării mele profesionale.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier