consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Baianu Ana-Aurelia (Cabinet Willing) – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Iasi

Baianu Ana-Aurelia (Cabinet Willing) – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Iasi

: Willing este un centru pentru solutii individuale in care fiecare isi va stabili un cod de bune practici despre cum se regaseste placerea de a trai.
: Iasi
: Str. Petru Poni nr. 1 bis
: 0758.512.043

Detalii activitate

Ana-Aurelia Baianu este psihoterapeut specializat in consiliere si psihoterapie sistemica, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, psihoterapeut agreat al Institutului pentru Cuplu si Familie Iasi, membru Lamaze International, precum si membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. Cu o activitate vasta si initiative indragite de sprijinire ale comunitatii ieșene, Ana-Aurelia Baianu creeaza Willing – cabinet de psihoterapie și dezvoltare personală – locul unde reprezentantele sexului frumos  și bărbații dornici de o viață mai bună și împlinită sunt asteptați să descopere si să invete cum pot depasi incercarile grele ale vietii.

Willing este un centru pentru solutii individuale in care fiecare isi va stabili un cod de bune practici despre cum se regaseste placerea de a trai.

Ce vei afla si vei urma aici?

Ca esti un om care poate mai mult. Psihoterapia iti va fi un drum de recunoastere, cu indicii, tehnici, exercitii si strategii despre cum sa te bucuri de propria familie, cum sa ii intelegi pe ceilalti, cum sa faci alegeri, sa iei decizii importante, sa rezolvi probleme vietii tale, sa fii tu, cea sau cel  pe care o/îl stii si sa te bucuri ca esti, cum sa iti educi bebelusul inca din burtica, cum sa treci cu bine printr-un divort,cum sa ai o relatie fericita cu partenerul tau, cum sa fii alaturi de copiii tai, atunci cand au nevoie de tine cel mai mult.

Cum?

Prin comunicare si intelegere. In terapie de folosesc multe metafore, povesti cu talc, psihodrama, scenete si desene. Veți fi incantati sa descoperiți cat de interesante devin lucrurile de la o sedinta la alta.

Ce vei afla si vei urma aici?

Ca esti o femeie care poate mai mult. Psihoterapia iti va fi un drum de recunoastere, cu indicii, tehnici, exercitii si strategii despre cum sa te bucuri de propria familie, cum sa ii intelegi pe ceilalti, cum sa faci alegeri, sa iei decizii importante, sa rezolvi probleme vietii tale, sa fii tu, cea pe care o stii si sa te bucuri ca esti, cum sa iti educi bebelusul inca din burtica, cum sa treci pe tocuri printr-un divort,cum sa ai o relatie fericita cu partenerul tau, cum sa fii alaturi de copiii tai, atunci cand au nevoie de tine cel mai mult.

Cum?

Prin comunicare si intelegere. In terapie de folosesc multe metafore, povesti cu talc, psihodrama, scenete si desene. Vei fi incantata sa descoperi cat de interesante devin lucrurile de la o sedinta la alta.

  • Terapie de autocunoastere si dezvoltare personala;
  • Terapie pentru pierderea in greutate si redescoperirea frumusetii;
  • Terapie pentru depasirea sau confruntarea problemelor de cuplu;
  • Terapie pentru imbunatatirea relatiei mama-copil;
  • Terapia pierderii (sprijin competent in cazuri de despartire, divort, deces);
  • Terapie pentru depasirea greutatilor (in cazuri de intrerupere de sarcina, diagnosticarea cu boli grave).

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed