Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Centrul de Terapie prin Ras Mandarin – Bucuresti

Centrul de Terapie prin Ras Mandarin – Bucuresti

Centrul de Terapie prin Ras Mandarin – Bucuresti

: ,
: Nu incetam sa radem pentru ca imbatranim, imbatranim pentru ca am incetat sa radem!
: BUCURESTI
: Pensiunea Casa Mica, str. Petre Popovat nr. 76 (metrou Petrache Poenaru)
: 0721 776 402

Detalii activitate

Centrul de Terapie prin Ras Mandarin, singurul centru de acest gen din Romania, va ofera cu drag ateliere orginale care imbina rasul, dinamismul, autocunoasterea si relaxarea. Atelierele de terapie prin ras abordeaza teme cu aplicabilitate practica imediata: teama de penibil, spontaneitatea, manifestarea autentica, blocajele, emotivitatea, capacitatea de exteriorizare, de empatie si starea de bine.
Atelierele sunt create si sustinute de Monica Burcea, psihoterapeut de formare psihanalitica si trainer formator cu o vasta experienta in domeniul dezvoltarii personale.
Fundamentul stiintific al atelierelor imbina elemente de psihologie pozitiva, elemente de coaching, elemente ludice, jocuri didactice si se bazeaza pe ultimele cercetari in domeniul virtutilor curative ale rasului si ale starii de bine.
Centrul de Terapie prin Ras Mandarin lucreaza, de asemenea, cu firmele si companiile doritoare de programe de coaching, relaxare sau veselie pentru angajati, avand posibilitatea de a organiza evenimente de dezvoltare personala si teambuilding-uri atat in tara cat si peste hotare.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari