Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Andron Claudiu – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bucuresti

Andron Claudiu – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bucuresti

Andron Claudiu – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bucuresti

: Am creat un spaţiu de relaxare, liniştit unde poţi lăsa grijile de-o parte. Aici, într-o lumină caldă poţi face variate terapii cu scopul de a-ti controla propriile dureri osteo-articulare şi musculare.
: BUCURESTI
: Str. Breaza nr. 6, bl. V 24 A, sc. 2, ap. 29, interfon 29 A, sector 3 (zona Dristor, Kaufland, Mall Vitan)
: 0728.238.023

Detalii activitate

Evaluare funcțională:

O bună evaluare a stării inițiale poate face tratamentul un succes. Ea stă la baza stabilirii planului de tratament, dar și a descoperirii cauzelor declanșatoare și găsirii de soluții pe termen lung și scurt.

Evaluarea ergonomică a locului de muncă:

De cele mai multe ori problemele pe care le avem sunt generate de ceea ce facem zi de zi, acasă și la locul de muncă. Uneori nu știm ce le poate cauza sau nu avem idei ce ar trebui schimbat sau cum! Nu avem soluții pertinente! Supărătoare este durerea care tot reapare chiar dacă tratamentele au adus o “vindecare” aparentă la un moment dat pentru o perioadă scurtă de vreme. Pentru ca efectele tratamentului să dureze mai mult trebuie realizată și o analiză ergonomică a locului de muncă. Doar în acest mod abordarea terapeutică poate fi globală tratând atât efectele (durerea) cât și cauzele (atitudinile de zi cu zi și condițiile materiale)!

Tratament individual și individualizat:

Fiecare persoană este evaluată individual și va beneficia de tratament individual. Crezul meu, ca terapeut, este ca nu poți face kinetoterapie cu adevărat eficientă decât cu un singur pacient odată! Am ales să îmi deschid propriul praxis pentru a pune în practică acest deziderat! Obiectivele de tratament sunt stabilite de comun acord cu pacientul ținându-se mereu seama de dorințele acestuia și starea lui din ziua terapiei.

Monitorizarea evoluției:

Problemele cronice, evolutive au nevoie de o urmărire pe termen lung. Mi-am propus, ca terapeut să fiu în stare să fac atât terapie pentru perioada durerilor acute cât și profilaxie, pentru ca durerile să nu mai apară sau să poată fi mai ușor controlate. Urmărirea evoluției pacientului pe termen lung este singura cale de a găsi soluțiile eficiente de tratament personalizat.

Seriozitate și respect reciproc:

Orele programate se respectă. Cu toții ne dorim să ne putem programa timpul. Pentru mine, ora programată este la fel de importantă ca și pentru persoana care are nevoie de mine. De aceea am două reguli de bază pentru o bună colaborare – 1. ședința neefectuată și nereprogramată în timp util este considerată făcută și se va plăti ca atare la următoarea ședință sau se scade din pachetul de tratament; 2. întârzierea se scade din durata programată a ședinței. Timpul dumneavoastră contează pentru mine. Îmi asum în aceeași măsură responsabilitatea eventualelor erori de programare astfel încât o persoană care nu poate să beneficieze de ședința de terapie din cauza unei erori de programare și nu a fost anunțată în timp util – va primi o ședință gratuită.

Terapie, dar și plăcere:

Pentru momentele în care durerea nu dă târcoale corpului tău, masajul poate fi o modalitate excelentă de relaxare și binedispunere. Mă perfecționez continuu încercând să găsesc cele mai bune manevre și metode de masaj și tehnici complementare pentru a asigura revenirea bunei dispoziții și stării de bine.

De asemenea, puteți oferi celor dragi vouchere cu ședințe de masaj preplătite cu diverse ocazii speciale.

Consultanță de specialitate:

Fost cadru universitar, am talentul de a explica pe înțelesul tuturor care este problema/boala de care suferă, cum afectează ea corpul, prin ce mecanisme, cum evoluează, ce este de făcut, cui să se adreseze pentru continuarea tratamentului, etc.
Am lua competență în analiza ergonomică a punctului de lucru și pot evalua și da soluții la problemele ce pot apărea ca urmare a folosirii unor echipamente necorespunzătoare sau utilizării inadecvate a acestora. Pentru a putea înțelege cum anumite lucruri ne afectează existența, acum și pe termen lung și ce ar trebui să facem pentru ca să ne ferim de problemele care pot fi generate de ceea ce facem “prost” zi de zi vă puteți achiziționa ore de consultanță.

Pasiune și profesionalism:

Kinetoterapia este pasiunea mea. Fac această meserie cu dragoste și dedicare totală. De aceea aleg de fiecare dată tot ce este mai bine pentru pacient indiferent cât de greu mi-ar fi să o fac. De aceea utilizez în cadrul unei sedinte de kinetoterapie o mare varietate de metode şi mijloace, care se modifică de la o ședință la alta în funcție de realitate pacientului și care poate conține: elongaţii/tracţiuni manuale, streching, mişcări pasive şi active asistate, shiatsu, deep tissue massage, cyriax masaj, masaj terapeutic; acestea fiind platite ca o şedinţă şi nu separat ca proceduri individuale, separate. Scopul final =”fac tot ce știu ca să fie mai bine ca la început”!

Merg în mod constant la sesiuni de formare profesională și mă perfecționez continuu atât practic cât și teoretic, dar FĂRĂ a face experimente pe pacienți.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Andron Claudiu – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bucuresti”

  • Moroianu Mariana spune:

    Buna ziua! As dori sa imi spuneti daca fiica mea in varsta de 14 ani cu inceput de scolioza si cifoza poate face kinetoterapie la dvs. si cat costa?

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita