consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Mazareanu Alexandru – Kinetoterapie | Osteopatie | Dry Needling – Bucuresti

Mazareanu Alexandru – Kinetoterapie | Osteopatie | Dry Needling – Bucuresti

Mazareanu Alexandru – Kinetoterapie | Osteopatie | Dry Needling – Bucuresti

: ✓ Asistent international - David G. Simons Academy ✓ Terapeut Dry Needling acreditat international ✓ Terapeut manual osteopat (OMT) ✓ Kinetoterapeut
: BUCURESTI
: Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7
: 0748.623.656
:

Detalii activitate

Absolvent al facultăților de Educație Fizică și Sport și Kinetoterapie din cadrul UNEFS, am beneficiat de cea mai bună inițiere pe care un viitor terapeut o poate avea in domeniul care îl pasionează și în meseria pe care și-a dorit întotdeauna să o practice: aceea de a ajuta oamenii din punctul în care medicina clasică nu o mai poate face.

Cu toate acestea, în momentul în care am început să interacționez cu pacienții am înțeles cât de mult mai am de fapt de învățat, am înțeles că trebuie să îți pese cu adevărat în așa fel încât să găsești adevăratele cauzele ale problemei, nu să tratezi doar efectele acesteia. Consider că doar așa poți obține rezultate de durată.

Premisa de la care am plecat întotdeauna și care se regăsește și principiile de bază ale osteopatiei este aceea că “organismul uman reprezinta un întreg, în care toate organele și sistemele sunt interdependente“. De aceea, în anul 2016 am început participarea la cursuri de osteopatie structurală oferite de OMT Londra, unde am obținut certificări în osteopatie structurală, iar in prezent particip la cursurile London College of Osteopathy and
Health Sciences (LCO) Canada.

De la osteopați cu experiență (Peter King, Jimmy Michael, Giles Gyer, Marie-Laure Osty, Gianluca Ceino) am descoperit ce înseamnă cu adevărat această metodă de diagnoză și tratament, precum și importanța tehncii pentru îndepartarea disfuncțiilor structurilor craniului, coloanei, coastelor, bazinului, sacrului, articulatiilor, aparatului musculo-ligamentar si fascia.

Am avut deosebita ocazie de a invăța și trata alături de dr. Cristian Răchitan, considerat in top 5 diagnosticieni din lume.

Pentru că perfecționarea trebuie să fie continuă și pentru că un tratament complet și eficient al unei afecțiuni reprezintă de multe ori o combinație a mai multor științe și tehnici, în anul 2018 am decis să aprofundez în cadrul DGS Academy tehnicile de mobilizare a nervilor periferici și a punctelor trigger. Dacă inițierea a fost realizată sub instruirea prof. dr Robert Donatelli, partea de aprofundare în cadrul DGS Academy m-a condus la absolvirea tuturor modulelor si la obtinerea certificarii internationale in domeniu, fiind primul terapeut din Romania care beneficiaza de acest titlu.

Thomas Mann spunea că “și durerea are hotarele ei”. Așa că vă invit la sedințele mele de terapie pentru a pune punct durerilor care v-au acaparat viața de zi cu zi.


  • Mazareanu Alexandru – Kinetoterapie | Osteopatie | Dry Needling – Bucuresti
  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile