consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Vreau sa tin la un baiat cu adevarat si nu stiu ce pot face, pentru ca dupa ce formez un cuplu cu baiatul care imi place, nu il mai iubesc.

Terapeuti RO 8:24pm Feb 20
Mesaj:
Buna ziua. Am 16 ani si vara trecuta am incarcat sa am o relatie serioasa dar nu am reusit. Inainte imi placea fosarte mult de baiatul cu care am fost intr-o relatie, cand am format un cuplu, dupa cateva zile nu il mai iubeam. Si chestia asta mi s-a mai intamplat si cu un alt tip. Ce as putea sa fac in privinta cu asta, vreau sa tin la un baiat cu adevarat si nu stiu ce pot face. Multumesc

Viorel Mocanu 8:54pm Feb 20
la 16 ani??? inca ar trebui sa te bucuri de “copilarie”… cind vei ajunge “om mare” vei regreta ca ai pierdut acel timp…. cit privesc “relatiile” iti dau un sfat: “nu stârniţi, nu treziţi dragostea până nu vine ea!”…

Irina Puiu 8:25am Feb 21
Luati lucurile acestea ca pe un fel de “antrenament” sau experienta pentru ce va sa fie mai tarziu, cand veti intalni persoana potrivita cu care sa aveti o relatie serioasa. Numai bine! :)

Daniela Monica Guzu-psiholog 11:32am Feb 21
Cand citesc acest tip de relatari ale adolescentilor, imi intaresc si mai mult convingerea necesitatii educatiei in scoli, in ceea ce priveste sexualitatea si relatiile de interrelationare/iubire. Nimeni nu ii invata pe acesti viitori adulti ce reprezinta o relatie serioasa, cuplu, starea de indragostire/atractie sexuala/iubire. Pentru ei toate sunt un adevarat GHIVECI.

Daniela Monica Guzu-psiholog 11:34am Feb 21
Nu vreau sa imi imaginez ce inseamna o sarcina nedorita peste tot acest GHIVECI.

Daniela Monica Guzu-psiholog 11:37am Feb 21
http://anothergaykiddo.blogspot.ro/2013/06/care-e-diferenta-intre-te-indragosti-si.html

Daniela Monica Guzu-psiholog 11:40am Feb 21
Doar un prim pas…sunt multe carti care dezbat acest subiect. Poti citi de asemenea cartea “Sexul” de Bebe Mihaescu. Succes!!!

Consiliere Psihologica Anna Ri 6:25pm Feb 22
cu totii suntem constienti de neputinta noastra de a iubi, insa este important sa constientizam, de asemenea, ca iubim diferit, la varste diferite… ceea ce s-ar putea sa te linisteasca. oricum, iubirea este o lucrare a noastra pe viata. si nu invatam despre iubire din cartile despre sex sau de la orele de educatie sexuala, ci din familie, din relatia parintilor nostri – acolo primim cele mai puternice lectii de iubire… draga mea, intrebarea mea pt tine e: ce inseamna pt tine o relatie serioasa? ce inseamna pt tine ideea de cuplu?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile