Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani, nu sunt rebela, nu fac prostii si totusi, nimic nu o multumeste pe mama mea.

Terapeuti RO 9:59am Feb 1
Mesaj:
Buna! Am 17 ani. Sunt fata si am probleme serioase cu mama mea! Nu ma accepta. Nu sunt rebela,nu fac prostii cum fac mai nou majoritatea fetelor de varsta mea! Si totusi,nimic nu o multumeste. Oricata curatenie fac in casa nu e bine si spune ca nu am facut nimic. Se ia de mine din absolut orice! De ex.: a fost plecata pana tarziu de acasa si vecina mea a incuiat usa de la hol (usa de la hol este mereu incuiata seara dupa ora 21:30) si mama a tipat pe mine si m-a facut cu ou si cu otet ca nu am verificat daca e inchisa usa! Nu a stat afara sa astepte sa deschid usa…cum am auzit vocea ei m-am trezit si am si fugit la usa! Va rog frumos! Ma cearta,ma bate fara sa ii fii facut ceva…ajutati-ma cu un sfat va rog!

Diana Bordeianu 11:10am Feb 1
Sincer, mie prima chestie care imi vine in minte ar fi sa o ignori, sa intelegi ca are o problema legata de gestionarea furiei si sa nu mai pui la suflet. Sa te implici in activ relaxante…. Daca se poate discuta deschis cu ea sa ii spui ce simti – asta ar fi mai constructiv, daca nu – strategia in fata unei persoane agresive cam este retragerea….Daca vrei, te ast cu mail pe ofiice@atelierecumaniere.ro pt a inte;ege situatia in ansamblu. Sunt destul de putine date ca sa ajungem la o concluzie. Cum te comporti tu? Ce zice ea? Ce faceti dup-aia? Cum a ajuns ea la o astfel de idee? Ce iti cere si ce faci tu?

Catalina Negrea 7:41pm Feb 1
Povestea ta,este aceeasi,cu povestea mea,cand eram si eu la varsta ta,asa ca te-nteleg perfect;) Furia mamei tale poate fi o razbunare,pe tatal tau,pe care o arunca asupra ta,fiind si fiica lui,iar daca-i mai si semeni fizic…e clar,ii aduci aminte de el,vrand nevrand! Nu cred ca poti comunica cu ea,decat strictul necesar,alta problema de-a ta,nici sa nu te gandesti….ai 17 ani,concentreaza-te pe viitorul tau,ce vrei sa faci,…sau varianta a 2-a,vb cu tatal tau natural,daca se poate.NU PUNE LA SUFLET comportamentul mamei tale,fata de tine,stiu ca te afecteaza,dar sa stii ca,pe undeva,asta nu e decat,o LECTIE ptr tine,din care tu trebuie sa tragi anumite concluzii,care-ti vor folosi pe viitor,daca stii cum sa le aplici…tu n-ai TRECUT,doar tot VIITORUL in fata;)..mama ta regreta anumite lucruri din trecut,tu n-ai ce sa regreti,tu TREBUIE,sa mergi doar INAINTE;)…bafta!!!

Cristina Nicole Dumitrescu 11:48am Feb 2
Te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva de la DGASPC-sectorul in care ai domiciliul. Relatia voastra va fii monitorizata, veti primi suport si consiliere in vederea imbunatatirii relatiei voastre si depasirea acestei situatii, tinand cont de faptul ca tu esti inca minora! Exista oameni pregatiti si platiti sa se ocupe de interesul superior al copilului-apeleaza la ei!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita