Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSora mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu o tumoarea de ventricul 3, hidrocefalee secundara, hipotrofie ponderala…

Terapeuti RO 5:43pm Nov 22
Buna ziua,
sora mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu o tumoarea de ventricul 3, hidrocefalee secundara, hipotrofie ponderala, dupa o operatie la Iasi, s-a descoperit ca tumoare este canceroasa, maligna, a fost trimisa la biopsie, diagnosticul final anatomo-patologic este CARCINOM DE PLEX COROID, doctorii sunt retinuti in a incepe radioterapie si chimioterapia ,spun de o a doua operatie pe creier, asteptam sa vedem daca va creste din nou, am inteles ca o a doua parere ar fi utila, ba chiar o a doua operatie la Cluj, avand in vedere ca dupa operatie la aproximativ 2 saptamani, s-a simtit rau si inca se simte. M-ar ajuta mult un raspuns in legatura cu urmatorii pasi pe care ar trebui s-a ii urmam. Stiu ca nu tine de domeniul dvs, dar poate ma ajuta cineva, o recomandare poate?

Valy Papp 6:10pm Nov 22
Caută la cluj pe dr. Florian ştefan profesor neurochirug şi cere o a două părere am şi eu un băiat operat de 2 ori de el este un om cu suflet mare. Să vă ajute dumnezeu.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile