consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sora mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu o tumoarea de ventricul 3, hidrocefalee secundara, hipotrofie ponderala…

Terapeuti RO 5:43pm Nov 22
Buna ziua,
sora mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu o tumoarea de ventricul 3, hidrocefalee secundara, hipotrofie ponderala, dupa o operatie la Iasi, s-a descoperit ca tumoare este canceroasa, maligna, a fost trimisa la biopsie, diagnosticul final anatomo-patologic este CARCINOM DE PLEX COROID, doctorii sunt retinuti in a incepe radioterapie si chimioterapia ,spun de o a doua operatie pe creier, asteptam sa vedem daca va creste din nou, am inteles ca o a doua parere ar fi utila, ba chiar o a doua operatie la Cluj, avand in vedere ca dupa operatie la aproximativ 2 saptamani, s-a simtit rau si inca se simte. M-ar ajuta mult un raspuns in legatura cu urmatorii pasi pe care ar trebui s-a ii urmam. Stiu ca nu tine de domeniul dvs, dar poate ma ajuta cineva, o recomandare poate?

Valy Papp 6:10pm Nov 22
Caută la cluj pe dr. Florian ştefan profesor neurochirug şi cere o a două părere am şi eu un băiat operat de 2 ori de el este un om cu suflet mare. Să vă ajute dumnezeu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile