consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Stie cineva un tratament eficient pentru tratarea virusului HPV?

Katy Tonco 5:10pm Aug 5
Bine v-am gasit !
stie cineva un tratament eficient pt tratarea virusului HPV ?
multumesc anticipat !

Angela Pochincereda 10:59pm Aug 7
Una dintre bolile cele mai grave este virusul Human Papilloma (HPV). Aceasta este o boala contagioasa si se transmite, de obicei, prin contact sexual. Boala este considerată grava pentru un motiv simplu: pentru ca nu se poate trata complet, după cum spun medicii, sau chiar imposibil. Această infecție exista în mod constant în corpul uman, dar este prezentă numai în momentele de slăbire a sistemului imunitar. Se pot folosi diversi imunomodulatori pentru virusul HPV, în funcție de individ. Atunci când alegeți un medicament ar trebui să fiti siguri sa consultati un imunolog. Studii recente demonstreaza ca un tratament pentru virusul HPV este utilizarea terapiei cu ozon. Cu toate acestea, nu oferă un rezultat mai eficient, care se obține prin utilizarea factorilor de transfer.
Un sistem imunitar slab este în primul rând o dereglare în ADN-ul nostru. Transfer Factor lucreaza la nivel molecular, se elimină orice nereguli în lanțul ADN-ului nostru, eliminând astfel toate cauzele de disfunctie. Niciun tratament nu este mai eficient in cazul contaminarii cu virusul HPV decat rezultatul primit de la folosirea factorilor de transfer. Aceste rezultate sunt testate prin metode de laborator si studii clinice.

Vlady Popa 7:22am Aug 8
Katy Tonco, Transfer Factor ”nu este un medicament.
Scopul produsului şi al informaţiilor prezentate nu este de a trata, diagnostica sau de a vindeca boli, ci de a informa
consumatorii„ asta scrie pe etichetă. HPV poate fi periculos(canceros cauzant) de aceea nu trebuie privit prea ușor.
Consultați ginecologul dvs.(sau mergeți la alții) vă va sfătui cel mai bine cu privire la ce e de făcut.

Vlady Popa 8:14am Aug 8
e vorba din nou de potențial risc de cancer, nu mai vindeți gogoși pentru că ”Acest produs nu este un medicament.
Scopul produsului şi al informaţiilor prezentate nu este de a trata, diagnostica sau de a vindeca boli, ci de a informa
consumatorii„

Vlady Popa 10:20am Aug 8
abureli, noxe vizuale și „slight of eye” dar la final de zi:”Acest produs nu este un medicament.
Scopul produsului şi al informaţiilor prezentate nu este de a trata, diagnostica sau de a vindeca boli, ci de a informa
consumatorii„

Adrian Isacianu 11:11am Aug 8
Doamna Angela, nu contest absolut deloc adancimea cunostintelor d-voastra si inaltul nivel de eficacitate a tratamentelor sustinute, dar pana la scheme alternative de tratament sa lasam loc de exprimare specialistilor. Dupa aia studii universale.

Adrian Isacianu 11:19am Aug 8
Se pot cere parerile a doi-trei medici traditionali cu privire la diagnostic si scheme de tratament, chiar posibilitatea folosirii de metode alternative si cam care anume pentru a fi compliante pe cele traditionale si a nu face rau.

Angela Pochincereda 11:46am Aug 8
Sunt de acord cu dvs. ma intereseaza aceasta tema ridicata de Katy Tonco, dar slab vin comentariile de la profisionisti, am un caz neplacut cu o cunostinta….

Katy Tonco 11:51am Aug 8
va multumesc pt interes….( este de risc scazut)…))

Pochincereda Angela 12:58pm Aug 8
vreau sa stiu, poate mama sa transmita fatului aceast virus HPV la nastere????????????

Adrian Isacianu 3:12pm Aug 8
DA, din pacate se transmite.

Pochincereda Angela 3:14pm Aug 8
si cum se manifesta la copil?

Adrian Isacianu 3:18pm Aug 8
Obligatoriu se face tratament inainte de a ramane insarcinata! Transmiterea se face in special daca papilomatoza este sangeranda in zona genitala. Sa se discute cu un ginecolog!!

Pochincereda Angela 3:28pm Aug 8
DA,dar daca deja a nascut si copilul de 3 ani are pe la coate pe maini niste bubite care se trateaza greu, este un semn al virusului HPV?

Terapie Bowen Cluj 10:17am Aug 9
bOWEN SI ULEIURI ESENTIALE ABSOLUTE DE NIVEL TERAPEUTIC 0752172933

Aliona Ion Vetrici 10:49am Aug 9
Buna tutror! Vreau sa comentez citeva cuvinte in privinta ACESTUI VIRUS HPV.Vreau sa zic ca orice virus in corpul nostru poate fi stopat ori lichidat cu ajutorul sistemului imunitar. De sistemul imunitar este controlat toate procesele la nivel celular. De aici reese concluzia ca..cu cit imunitatea noastra e mai puernica cu atit mai mult scade riscul de a se dezvolta acest ori alt virus..Atrageti atentia la imunitatea dumneavoastra si tineti-o sub control.. Si acuma vreau sa zic citeva cuvinte in privinta acestui produs Transfer Factor. Lucrez cu el peste 4 ani si am foarte multe rezultate in sfera sanatatii…Transfer factor nu e medicament si nici nimeni nare nevoe ca sa fie ..Cine a vazut ca medicamentele sa vindece..?..Sa scoata simptomatica pe un timp da ,dar de vindecat ma indoesc..Factorii de transfer sunt mici molecule care transmit informatii imunitare, consolidand si oferind inteligenta sistemului imunitar, oferindu-i capacitatea de a recunoaste si de a distruge virusi, bacterii, paraziti, ciuperci si celule canceroase.Sistemul imunitar este responsabil pentru apararea organismului nostru impotriva oricarei amenintari iar daca ii mentinem inteligenta si puterea, putem preveni multe boli care adesea sunt incurabile.Noi suntem creati de natura si organizmul nostru primeste tot ce e natural.. tot ce e sintetic e o bomba pt noi.. Sa tineti minte ca pentru a se vindeca o persoana nu importa ce disgnoza are, e imporatnt de a corecta psihologia omului, de a gindi pozitiv,de al elibera de tot negativul, de al ajuta sa elimine toate supararile s.a.m.d apoi un rol mare joaca alimentatia si combinarea corecta, de a bea apa corect si multe altele.Nu putem vindeca fizic omul daca , sufleteste e bolnav …Egzista foarte multi factori importanti la care trebue sa atragem atentie …doar tratarea corecta in complex va obtine succese mari!


Vlady Popa 10:56am Aug 9
Cine a văzut medicamentele să vindece? Doamnă… pe ce planetă habitați? Istenem dragam!

Aliona Ion Vetrici 10:58am Aug 9
Imi cer scuze de greseli ortografice nu sunt romanca.

Aliona Ion Vetrici 11:13am Aug 9
Skypele meu aliona1232

Katy Tonco 11:17am Aug 9
cu siguranta …imunitatea trebuie tinuta sub control….(mai multe detalii despre acest Transfer Factor ?)..

Aliona Ion Vetrici 11:20am Aug 9
Katy intrati cu mine in contact..in privat

Angela Pochincereda 11:28am Aug 9
Katy, acest produs, TRANSFER FACTOR, este acreditat de 15 ani in Europa. Dupa ce mi-am lecuit fetita de artrita si m-am intors in Romania si am vazut ca romanii nu-l cunosc, nu am crezut. Nu se pote: de ce mai suntem in Europa? Acum a mai ramas putin si vor fi toate actele gata si in Romania, numai ca produsul va fi mai scump ca in Europa, fiindca TVA la noi in tara este 24%. Acum eu il cumpar din Germania prin curierat rapid.

Angela Pochincereda 11:36am Aug 9
Am tradus multe documente ale mediicilor despre TF e o munca grea pentru mine, dar cand cunosc ceva sigur nu pot sa nu spun la altii. Toate articolele despre transfer factor le postez pe blogul meu.

Vlady Popa 5:47pm Aug 9
Doamna Angela spune poveşti triste şi dramatice şi vorbeste despre documente şi traduceri dar niciodată confruntată nu produce concret ce i se cere… De fiecare dată eschivează şi dă copy-paste la tot felul de paragrafe care sună pompos dar nu au nici o legătură relevanta cu realitatea. Reclamă de joasă speţă bazată pe disponibilitatea şi vulnerabilitatea oamenilor la nevoie.

Angela Pochincereda 5:58pm Aug 9
Vlady Popa, de ce sunteti atat de incapatanat si nu va uitati peste realitate, toate problemele imbolnavirilor sunt legate de imunitatea ori agresiva ori slabita. Nici nu cunoasteti ca noi primim aceasta molecula de factor de transfer in primele ore de la nastere si este in sangele nostru, fara molecula respectiva imunitatea nu actioneaza corect. Luptati nu cu mine, dar cu descoperirea savantilor. Studiati sistemul imunitar, observ ca nu-l cunoasteti. Stiti numai sa vorbiti frumos.

Vlady Popa 6:09pm Aug 9
nu mă lupt cu nimeni… în nici un caz cu savanţii:))
Nu mai aruncaţi AFIRMAŢII GOALE în aer şi eu nu intervin.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile