consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi apare herpes la gura in mod frecvent. Exista vreun tratament sa scap definitiv sau macar sa-mi apara mai rar?

Terapeuti RO 9:21am Feb 12
Mesaj:
Imi apare herpes la gura in mod frecvent,si uneori foarte inflamat si dureros, de fiecare data am luat ca tratament aciclovir unguent dar si pastile. Exista vreun tratament sa scap definitiv sau macar sa-mi apara mai rar?

Botezat Radu 9:39am Feb 12
un specialist ati consultat (sau poate mai multi)?

Terapeut Masaj 9:47am Feb 12
isoprinosine 2 de 3 ori pe zi,timp de trei luni,nu mai mult,nici mai putin

Natalia Natalia 10:51am Feb 12
Tratament sa scapati definitiv nu există . Herpesul simplex tip 1,pe care il aveţi rămâne cantonat in organism si apare pe fondul scăderii imunităţii…Remediati imunitatea,stimulati-o natural.

Carmen Badea 1:54pm Feb 12
Exista produse din plante care, administrate un timp mai indelungat, pot contribui la cresterea imunitatii organismului, pentru ca, asa cum probabil stiti deja, virusul herpetic sa gaseste in organism in stare latenta, iar atunci cand acesta este debilitat (expunere la frig/vant, febra, infectii, suprasolicitare fizica sau psihica), devine manifest si produce fie acest herpex simplex cu diverse localizari, fie zona zoster, fie, in cazul copiilor, varicela(varsatul de vant).
Avem firme care produc preparate din plante de o deosebita calitate, cum ar fi Fares, Plantextrakt, Dacia Plant, chiar la noi in tara. Va pot recomanda dintre produsele lor.
O alta optiune ar fi aceea a unui tratament homeopat sau, in fine, va mai pot oferi ca alternativa medicina traditionala chineza, care, de exemplu, cu ajutorul acupuncturii, printr-o echilibrare energetica generala, reda organismului capactatea de a se apara eficient impotriva agresiunilor externe sau interne.

Carinna Andrada Morlova 2:46pm Feb 12
Atentie si la conditiile de reactivare ale virusului herpetic! Virusul intra in corp la nivelul portii de intrare prin mucoase, piele, determina o infectie primara,productiva, iar apoi se cantoneaza in ganglionii spinali, dupa care se poate reactiva, migrand iar la nivelul pielii, unde devine iar productiv. In cazul unor tulburari hormonale, sau la menstruatie (herpesul catamenial), in cazul expunerii prelungite la frig sau la caldura sau la radiatii, precum si concomitent cu infectii virale sau bacteriene! Spre exemplu, in pneumonia franc lobara, apare herpesul labial, afectand,de obicei, aceeasi parte cu plamanul in cauza – constituie ceea ce, in clinica, este reprezentat de faciesul vultuos. Boala poate include, in functie de tipul de herpes, complicatii severe, motiv pentru care este necesar sa consultati un medic.

Catalin Lazar 6:51pm Feb 12
Vad ca va pricepeti bine la herpes, sunt curios ce explicatii aveti pentru faptul ca la unii oameni se manifesta si la altii nu, chiar daca au intrat in contact cu el.

Carinna Andrada Morlova 7:42pm Feb 12
Sunt lucruri despre care invat, suficient cat sa stiu ca pot exista complicatii foarte mari, ca si ulceratiile corneene si encefalitele – la virs herpetic simplex 1, si hepatite necrozante, encefalite si coagulari intravasculare diseminate la HSV 2. Latenta e o proprietate a herpesvirusurilor. Virusul herpetic simplex 2- cel care determina herpesul genital se poate transmite si in absenta leziunilor vizibile, datorita excretiei virale ASIMPTOMATICE. Majoritatea adultilor sunt,insa,seropozitivi, dar numai un sfert din ei au un herpes genital simptomatic. Daca vreti super detalii, replicarea virala este abortiva si asa se explica latenta. In afara de asta, reactivarile au o particularitate… Pacientii fara anticorpi (deci cei care nici nu au facut infectia primara) nu au reactivari, insa pacientii la care s-au decelat anticorpi au un titru ridicat,tocmai din cauza reactivarilor…

Catalin Lazar 7:46pm Feb 12
Am mai intalnit medici tineri care imi place ca sunt pasionati si incearca sa inteleaga in profunzime medicina, mi se pare o meserie deosebita.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile