Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt insarcinata in 3 luni si 6 zile si anul urmator trebuia sa fac nunta si m-a parasit sambata ce a trecut, pentru ca parintii l-au pus sa aleaga intre mine si ei, si i-a ales pe ei. Eu vreau sa mor!

Terapeuti RO 9:58am Dec 18
Mesaj:
Sunt insarcinata in 3 luni si 6 zile si anul urmator trebuia sa fac nunta si m-a parasit sambata ce a trecut, pentru ca parintii l-au pus sa aleaga intre mine si ei, si i-a ales pe ei. Eu vreau sa mor!

Gerard Stroe 10:24am Dec 18
Ar fi bine ca macar tu sa te alegi pe tine, poate ii dai si lui un exemplu! Eu cred ca nu va rezista prea mult departe de tine, de obicei oamenii care sunt pusi sa aleaga, aleg impotriva celor care ii forteaza sa aleaga, pana la urma!

Botezat Radu 10:27am Dec 18
cum v-ati inteles in cuplu? cat de apropiata a fost relatia? Influenta parintilor este ceva de baza, dar nu este absoluta! cel mai bine ar fi sa incercati sa mergeti impreuna la un psihoterapeut de cuplu si sa gasiti o solutie optima pt toata lumea

Teren Delta Dunarii 10:33am Dec 18
Acum raspunzi si de viata copilasului…nu te descuraja si ai incredere ca totul se va aranja. Maica Domnului vegheaza!

Nella Chirila 11:09am Dec 18
TREBUIE SA TE GINDESTI CA NU TE MERITA DE A PROCEDAT ASA TU VALOREZI MAI MULT SI ACUM ESTI SI BINECUVINTATA CU UN COPIL TRAIESTE IUBESTETE PENTRU TINE SI COPIL AI SA VEZI MAI TIRZIU CA A MERITAT

Ana-Maria Zamfir 11:34am Dec 18
Sunt convinsa ca esti incercata foarte greu si esti crunt dezamagita! Ai totusi controlul pe 2 fiinte iubite de tine: un bb si pe tine. Pe partener nu te poti baza niciodata 100%. Sunt convinsa ca esti o persoana puternica si inteligenta care va putea depasi suferinta creata de un las care nu va merita, si peste ani nu vei mai simti mai mult decat mila si dispret pentru fostul logodnic. Asta garantat schimba perspectiva asupra barbatului! Imagineaza-ti cum va arata copilasul tau, peste un an jumatate iti va spune mama si se va uita la tine cu multa, multa dragoste!

Ana-Maria Zamfir 11:36am Dec 18
Si exista si varianta sa il lumineze Dumnezeu la minte si sa se intoarca la familia pe care si-a intemeiat-o. Totusi spune cate ceva despre el ceea ce a facut.

Botezat Radu 11:42am Dec 18
fara suparare… dar haideti sa vorbim in cunostinta de cauza… momentan nu ii cunoastem decat extreeeeem da vag… a emite judecati asupra lor este mai mult dumnezeiesc (daca tot ati adus in discutie Divinitatea) decat uman (imperfect)

Nella Chirila 11:50am Dec 18
EU CRED CA NU TREBUIE SA FACEM FILOZOFIE NICI SA DISCUTAM ALTE COMENTARII CI SA NE ZICEM O PARERE CE BINE AR FI SA CAUTAM UN RASPUNS IN INTERIORUL NOSTRU IN CONSTIINTA NOASTRA NU IN GRADINA VECINULUI PERSOANA CARE A CERUT AJUTOR NU ASTEAMPTA COMENTARII LA COMENTARII .SA FIM RESPONSABILI DE CEEA CE GINDIM

Remus Sandu 11:55am Dec 18
Nella Chirila: dacă vi s-a blocat CAPS LOCKul irevocabil, vă pot trimite o tastatură SH, dar bună ;)

Ana-Maria Zamfir 12:08pm Dec 18
Nu putem vorbi decat ipotetic, pe informatii generice, si in presupunerea ca astfel stau lucrurile. D-le Botezat, ne referim la barbat ca factor, nu ca la o persoana cunoscuta. Gestul demisionar intr-o astfel de situatie este las si are repercursiuni clare. Imi mentin opinia si Dumnezeu este, printre altele si o resursa, pentru mine. Liber fiecare sa apeleze la El sau nu ca si resursa. Asta-i si frumusetea omului, suntem atat de diferiti!

Nella Chirila 1:32pm Dec 18
MULTUMESC REMUS SANDU PENTRU CORECTIE ACUM STIU CARE ESTE ROLUL TAU AICI CIND MAI GRESESC STIU CA E PERSOANA SPECIAL PENTRU A CORECTA GRESELILE

Nella Chirila 1:34pm Dec 18
AAAA MULTUMESC REMUS SANDU PENTRU AMABILITATE PLIN DE ..GENTILEZA,,

Adrian Isacianu 3:16pm Dec 18
Remus Sandu, s-a ivit o problema la care nu gasesti retete nutritioniste bazate pe omega 3, vegetale, nutreturi si alte elemente minerale si te revolti pe o tastatura si pe greselile inerente vitezei de scriere a altuia? Mai mai mai. Baga ceva de-a ta!

Botezat Radu 3:20pm Dec 18
Dna. Zamfir… asta fac si eu… imi exprim opinia, care desi face referire la alte sfaturi, este menita sa ajute persoana aflata la nevoie. Daca dvs credeti ca persoanele sunt ‘factori’… nu stiu ce sa zic

Remus Sandu 3:26pm Dec 18
Sire, admir umorul dvs, însă nu cred că vă aflaţi în poziţia să daţi cu părerea despre mesajele lăsate de mine. Şi asta dintr-un motiv simplu cum ar fi acela că tot ce scriu este sprijinit de câţiva ani de studiu individual confirmat de progrese personale ;)

Cristiana Mitar 3:28pm Dec 18
nimeni si nimic nu merita sa mori pentru! De cine nu iti convine e cel mai bine sa stai departe de ei daca poti.

Remus Sandu 3:50pm Dec 18
Cred că este doar un caz tipic de ‘reward loss’, varianta ‘surprising non-reward’. Unii se recuperează mai rapid, alţii mai lent, iar cei mai vulnerabili clachează imediat: ‘vreau să mor’, nimic nu mai are sens etc. Evident că nutriţia poate fi de ajutor dacă individul vrea să se adapteze mai uşor la situaţii de genul ăsta.

Daniel Ganea 3:54pm Dec 18
Auzi, da’ tu, tu ce vrei? Ca primul pas e facut odata ce ai decis sa intrebi pe altii. Deci in adancul sufletului simti ca exista o solutie, pe care din pacste nu o vezi din perspectiva ta. Ai intuit corect, solutii exista. Acum ai nevoie de sprijin – feedback-ul l-ai primit, acum cauta un coach, un psiholog, un preot, cineva neutru in orice caz. Si ca motiaatie, da-mi voie sa te intreb, cine n-ar vrea sa aiba alaturi un om stapan pe el si pe viata lui? Asa ca.. succes!

Psiholog Constantin Oprea 3:45am Dec 19
Nu merită să mori pentru un astfel de om .Cu siguranță vei găsi un suflet care să te iubească chiar și cu un copil.Ba o femeie cu un copil este de apreciat deoarece asta arată o maturizare a femeii respective.

Ana-Maria Zamfir 9:37am Dec 19
Da, d-le Botezat, persoanele in terapie le analizez ca factori care pot interveni in starea de sanatatea a cuiva prin influenta actiunilor. Nu ne implicam emotional mai mult decat trebuie, regula principala in terapie. Empatizam, nu ne identificam. Si deja mi se pare ca la mesajul unei persoane la nevoie ne aratam egourile mari, de "eu stiu cel mai bine", ceea ce este un deserviciu si pentru persoana si pentru meseria noastra. O problema poate fi rezolvata pe mai multe cai, iar ca terapeuti trebuie sa fim cel putin creativi, open-minded, si echilibrati.

Remus Sandu 10:29am Dec 19
Seneca scria în ‘Liniştea minţii’ că este mai înţelept să te bazezi pe o optică de genul: ‘Voi fi ales pretor dacă nu intervine altceva’, ‘Voi pleca pe mare dacă nu mă va întârzia ceva’ samd. http://thriceholy.net/Texts/Tranquility.html

Eminescu zicea şi el în ‘Glossă’: ‘Nu spera si nu ai teama, Ce e val ca valul trece’
Adică dacă pui răul în faţă, riscul de a trai la un moment dat o dezamăgire este mai scăzut.


Botezat Radu 10:31am Dec 19
aveti dreptate… fiecare cu metoda in care este format… va doresc succes, Sarbatori Fericite! si un An Nou cat mai bun!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile