consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu este dependent de internet.

Terapeuti RO 12:10pm Jan 27
Mesaj:
Sotul meu este dependent de internet si asta ii ocupa tot timpul. Daca intr-o zi nu are de mers la munca sau o alta activitate nu il dezlipeste nimeni de acolo. Nu stiu ce pot sa fac in sensul asta pentru ca ma simt singura si nu prea am cu cine sa comunic, iar daca ii spun ce e de facut si ca e nevoie sa ne ocupam de alte probleme in afara de internet sunt stresanta.

Denissa Toma 12:30pm Jan 27
De cat timp sunteti casatoriti? De cat timp este preocupat de internet? Ce facea inainte sa apara internetul in viata lui? Ce faceati impreuna inainte de aceasta perioada?Ati discutat despre sentimentul de singuratate cu el? Daca da, cum a reactionat? Sunt multe intrebari si ar fi bine daca ati apela la psihoterapie axata pe cuplu si famile.

Remus Sandu 3:09pm Jan 27
Omul este înzestrat cu un mecanism de recompensă care-i semnalează ce ar putea reprezenta un avantaj de supravieţuire, sau dimpotrivă, ceva care mai degrabă i-ar putea dăuna pe termen scurt sau lung.În măsura în care soţul ignoră disconfortul asociat cu sedentarismul, şi acordă prioritate internetului, înseamnă că ar putea avea o problemă cu sistemul lui opioid. Pe baza lui omul percepe ‘durerea’ şi ‘plăcerea’, prevenind abaterile de la o cale aşa zis dreaptă. Aceeaşi problemă mi-am pus-o şi eu zilele trecute şi am încercat schema de suplimentare de aici. Elementul de baza pt dependenţă (oricare ar fi ea), este NIACINA ! http://tinyurl.com/q7lsusw


Remus Sandu 3:29pm Jan 27
Adică niacina ajută foarte mult în orice dependenţă, asta am vrut să zic. Chit că chiar şi eu aş avea nevoie de psihoterapie, probabil nu reuşesc doar cu suplimente.Pe de altă parte puteţi să vă puneţi problema dacă situaţia nu s-ar putea îmbunătăţi direct şi indirect prin dietă. În primul rând asta http://tinyurl.com/nl7sxch

Apoi, dacă-i gătiţi in schimb nişte preparate cum sunt cele de aici… sunt şanse foarte mari să-şi găsească o nouă preocupare.

http://www.ligiaskitchen.com/


Psiholog Constantin Oprea 4:24pm Jan 29
O psihoterapie de cuplu ar fi indicată.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile