consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Datorită unui sindrom depresiv cu atacuri de panică, sunt nevoit să iau de mai multă vreme Carbamazepin si Cipralex. Dar nu înţeleg de ce mi s-a instalat o stare de somnolenţă pe timpul zilei…

Terapeuti RO 11:07am Oct 31
Mesaj:

Datorită unui sindrom depresiv cu atacuri de panică, sunt nevoit să iau de mai multă vreme Carbamazepin si Cipralex. Dar nu înţeleg de ce mi s-a instalat o stare de somnolenţă pe timpul zilei (chiar dacă dorm noaptea) care practic îmi anihilează aproape complet puterea de a face treburile cotidiene de zi cu zi. Mă întreb de multe ori dacă mai trăiesc sau nu. Sufăr enorm, mai ales că condiţiile în care trăiesc nu-mi vor permite niciodată să scap de stres şi necazuri. Ce aş putea să fac să scap de somnolenţă?

Vă mulţumesc din tot sufletul pentru un eventual răspuns!


Umbra Unui Străin 11:11am Oct 31
Poti incerca sa vorbesti cu un specialist ca sa-ti schimbe tratamentul, ii spui ca acesta nu te lasa sa functionezi pe timpul zilei si ca ai nevoie de o schimbare.

Gabriela Iftode 12:55pm Oct 31
Si dupa ce scapati de somnolenta, poate cautati ceva care sa schimbe cotidianul de zi cu zi….si daca schimbati drumul pe care mergeti la serviciu tot o schimbare este. Schimbati "tiparele" din viata dumneavoastra, si mai ales aveti incredere ca este posibil sa scapati de stres si necazuri! Faptul ca nu stiti acum modul in care s-o faceti, nu inseamna ca nu se poate!

Piriu Corneliu 1:04pm Oct 31
Si DACA ai cauta un terapeut de Access Consciousness care sa te ajute sa ELIMINI convingerile limitative si concomitent "convingerea" ca trebuie sa iei ceva ca sa fii in armonie cu SINELE tau? Un asemenea terapeut in Bucuresti este Carleta Tiba… Si ramai in intrebare in loc sa tot pui sau sa accepti "etichete" pentru fiecare experienta din viata ta… Si cum poate fi mai bine decat acum ?

Catalin Lazar 7:33pm Oct 31
Pentru problemele pentru care faceti tratament merita sa contactati si un psihoterapeut iar tratamentul poate fi ajustat de medicul la care ati fost daca considera ca este benefic.

Radu Filip 4:52pm Nov 3
Umbra Unui Străin ţi-a oferit cel mai bun răspuns pentru problema ta.
Vorbeşte cu medicul care ţi-a prescris tratamentul pentru a fi modificat conform.

Remus Sandu 5:00pm Nov 3
Ai putea căuta un alt psihiatru care să aibă în vedere dieta şi suplimentele. De ex. s-a demonstrat că inositolul este eficient ca tratament pentru depresie şi atacurile de panică şi în niciun caz nu are efecte secundare ca medicamentele clasice. Combinat cu alte suplimente fără îndoiala importante, poţi obţine rezultate chiar foarte bune.

Gabriela Viziteu 10:19pm Nov 16
…Da, dar problema mai gravă e că medicul care mi-a recomandat tratamentul actual susţine că medicamentele respective nu dau somnolenţă; şi în afară de asta, le iau numai noaptea, înainte de culcare…???

Julieta Carolea 10:35pm Nov 16
de ce medicul psihiatru nu va indruma catre un psihoterapeut??? doar cu terapie puteti rezolva problema.

Julieta Carolea 10:36pm Nov 16
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_206_17.08.07.pdf?anmOrder=Sorter_forma_farm&ID=5213

Julieta Carolea 10:37pm Nov 16
poate nu ai citit prospectul…

Catalin Lazar 10:45pm Nov 16
Doamna Gabriela Viziteu, sa inteleg ca dvs. ati transmis mesajele care apar ca anonime si la care postati comentarii? Vreau sa va spun ca eu am obtinut rezultate bune cu persoanele care apeland la mine, oricat de grea ar fi resimtit situatia lor, aveau incredere ca pot face ceva pentru a iesi din situatia respectiva si mai ales, au inteles ca tine si de participarea lor pentru a avea succes. Dincolo de evenimentele si situatia externa pe care nu le stiu, conteaza atitudinea dvs. si felul in care va pozitionati in interiorul dvs. fata de ele, aici aveti o optiune si libertate, oricat de greu de crezut ar parea. Uneori tendinta de a ramane intr-o anumita pozitie ineficienta este un idiciu ca e mai important ca dificultatea pe care o aveti sa existe decat sa nu existe, este modalitatea cea mai acceptabila pe care o aveti in prezent pentru a va raporta la o anumita situatie de viata. Cu siguranta exista si alte perspective din care sa va raportati la dificultatile cu care va confruntati, dar ca sa aveti acces la ele, implica un minim efort si disponibiltate de a schimba ceva.

Elena Picincu 7:12am Nov 17
Trebuie să schimbaţi doctorul,încercaţi terapii alternative,medicamentele de sinteză nu fac bine.

Ilona Ilona 6:51pm Nov 17
somnolenta,este provocata de starea de depresie….iti vine sa stai in pat si sa nu faci nimic…e ca si cum viata ta e terminata…nu-ti doresti sa mai traiesti. Curaj… ia calciu si magneziu …incearca sa elimini medicamentele …si ia de 3 ori pe zi tinctura de valeriana 30 de picaturi cu f putina apa.incearca sa -mi timiti un mesaj pe fb sa-ti spun ce sa mai faci…te astept cu drag.Si….curatirea cimpului energetic…Doamne-ajuta..ILO

Gabriela Viziteu 7:21pm Nov 17
Doamnei Ilona Ilona : Voi lua cele indicate de dumneavoastră, mai ales că bănuiesc o profundă lipsă de calciu. Întradevăr, aşa e depresia; i-am simţit toanele de-a lungul multor ani. Chiar dacă nu am stat în pat, eram mereu incapabilă de a face ceva. Trăiesc de fapt o ,,viaţă moartă" sau o ,,moarte vie " – nu-mi dau seama. Şi de ceva timp încoace, starea de somnolenţă a pus capac la toate. Asta nu poate fi viaţă, mai ales că totul în jurul meu e o prăpastie.

Gabriela Viziteu 7:26pm Nov 17
Domnului Cătălin Lazăr: Da, eu sunt! Dar sub nici o formă nu-mi pot permite să apar cu adevărata identitate.

Gabriela Viziteu 7:46pm Nov 17
Domnului Cătălin Lazăr: Şi să ştiţi că probabil aveţi dreptate. De multe ori parcă situaţia dezastroasă în care trăiesc îmi prieşte: mă face să înţeleg că nu voi avea motive să plâng după viaţa aceasta ruinată şi îmi goneşte frica de moarte. Dar ce să fac dacă sunt zile când îmi amintesc de faptul că încă mai exist aici, pe pământ şi sunt clipe când îmi doresc să trăiesc?! ( Asta nu e viaţă!)

Gabriela Viziteu 8:00pm Nov 17
Doamnei Ilona Ilona: Unde, cum să vă caut?

Ilona Ilona 11:51am Nov 18
M-AI GASIT….PUTEM SA VB PE PRIV… DAR ..VREAU SA-MI TRIM O FOTO PE PRIVAT…CU DRAG…ILO


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier