Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Produsul URX de la Calivita este un produs bun, de calitate, in cazul infectiilor urinare?

Terapeuti RO 8:37am May 15
Mesaj:
Produsul URX de la Calivita este un produs bun, de calitate in cazul infectiilor urinare?
La ce interval trebuie repetat tratamentul si pe ce perioada?
Flaconul are 60 tabl. si am luat in ianuarie 2 pe zi timp de o luna dupa tratamentul cu antibiotice. Acum as vrea sa repet pt. a evita recidiva. In acest moment nu am simptomele infectiei urinare.

Remus Sandu 9:28am May 15
Şi eu am infecţie renală cronică, şi de câţiva ani caut pe net informaţii despre tot felul de remedii. La prima vedere pare un produs foarte bun (am găsit produsul pe net). Dar aş fi extrem de precaut fiindcă include şi Uva Ursi (hidrochinona este hepatotoxică). Din câte ţin minte poate fi administrat doar limitat, câteva zile şi la revedere. Dar nu mai ştiu pentru ce concentraţie,ar trebui să caut iar articolele. Aici scrie mai multe http://umm.edu/health/medical/altmed/herb/uva-ursi

În altă ordine de idei, foloseam la început glutamină (nu mai am rinichii de acum 4 ani). Infecţia stătea pe loc instant, fără niciun alt remediu. Un efect demn de luat în seamă îl au şi enzimele digestive, din simplul motiv că mistui alimentele mai eficient, absorbi mai mulţi nutrienţi). Am observat că aportul crescut de glucide (fănoase, zahăr, mămăligă, cartofi etc.), slăbeşte imunitatea. Dar dacă-i consumi după ce faci mişcare… nu e chiar aşa catastrofic. Sănătate ;)


Botezat Radu 10:45am May 15
acest medicament v-a fost recomandat de catre specialist ca fiind eficient? Daca aveti dubii… intrebati 1-2 alti specialisti


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita