Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPentru un ficat marit pe fondul consumului frecvent de vin si a unei medicatii specifice unei parazitoze intestinale (giardioza), este indicat sa iau silimarina, Liv 52 si Eessentiale Forte N?

Terapeuti RO 8:41am Sep 19
Mesaj:
Buna ziua, pentru un ficat marit pe fondul consumului frecvent de vin si a unei medicatii specifice unei parazitoze intestinale (giardioza), in afara suprimarii consumului de alcool (vin) este indicata (pentru o eficacitate sporita) o schema de tratament ca o combinatie de silimarina+liv 52+essentiale forte n ? Daca da, ce schema de tratament, in acest sens, imi recomandati si cam in cat timp ar trebui sa se vada efectele? Mentionez ca analizele au iesit in parametri normali, numai la ecografie s-a evidentiat un lob al ficatului marit…singurul simptom (extrem de deranjant, din pacate!) este o stare de astenie cvasipermanenta, atat fizica cat si intelectuala…in rest, nu acuz inapetenta, ameteala, greata, etc. doar o durere, de asemenea cvasipermanenta, a umarului drept! Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.

Aniela Lucian 10:56am Sep 19
La acest gen de probleme, poate ca biorezonanta v-ar putea da mai multe raspunsuri (adica, dupa tratamentul deja prescris de medic). Sanatate!

Doctorul Terapii Complementare 11:29am Sep 19
La un ficat mărit vă recomand doar tinctură de Rostopască (Chelidonium Majus) de 2 ori pe zi câte 4 ml în 100 ml apă cu minim 20 minute înainte de masă pe o perioadă de 3 luni. Un regim fără carne, cafea, alcool, prăjeli, coservanți, aditivi, zahăr alb, etc.

Ioana Predi 5:01pm Sep 20
Medicamentele impotriva parazitozelor intestinale sunt suficient de toxice si,, de aceea, v-a fost prescrisa schema de medicamente hepato-protectoare. Se combina cu evitarea efortului fizic, fara temperaturi extreme, regim alimentar riguros, fara alcool, evitarea stresului. Rezultatele se observa dupa cateva luni, confirmate de un recontrol medical si de repetarea analizelor de laborator si echografie.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)