consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am intepat in niste spini si mi s-au umflat degetele.

Terapeuti RO 8:28am Aug 6
Mesaj:
buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat :ieri am lucrat in gradina si m-am intepat in spini unor trandafiri pe care ii taiam ,nu am dat prea mare importanta dar dupa cateva ore am sesizat ca m-i s-au umflat degetele in care ma intepasem .nu mai pot de durere la unul din ele ,este foarte umflat si ma doare ingrozitor ,necazul este ca nu sunt in tara si nu stiu ce sa mai fac …..un sfat va rog

Daniela Porutiu 8:31am Aug 6
gaseste un serviciu de urgenta la un spital.

Daniela Porutiu 8:32am Aug 6
nu sunt medic dar cred ca ai nevoie de antibiotic. ai o infectie.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:50am Aug 6
fuguta la orice spital, clinica, punct medical…

Alexandra Badau 10:26am Aug 6
Poate esti alergica la ceva. Ai asigurare medicala?

Aniela Lucian 6:12pm Aug 6
Pentru orice eventualitate, pune imediat tinctura de propolis (daca nu esti alergica la propolis sau la miere de albine) – si, daca poti, cere ajutorul unuia care stie sa-ti trimita sau sa faca direct reiki…. Pe urma, medicul!

Viorel Mocanu 7:21pm Aug 6
probabil au ramas "resturi" de spin in tegument si s-au infectat… trebuie incizara zona si scoase resturile altfel nu ajuta… cautati sa ajungeti de ungenta intr-un serviciu de chirurgie pentru inciza acea zona apoi urmati recomandarile medicului

Carmen Caramlau 9:17pm Aug 7
Pana ajungi la medic: ia o foaie curata de varza, striveste-o cu batatorul, pune-o pe rana, mai pune o foaie peste, pune un tifon, nu baga mana in apa, ai grija sa lasi varza sa traga infectia. O sa simti cum lucreaza, cum trage infectia. Cand se umple de puroi sau se usuca, schimbi foile de varza si pansezi iar. Mergi la medic, sa nu se suprainfecteze.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile