Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am ingrasat in ultima luna, pentru ca mi-am dat si metabolismul peste cap de cand am luat vacanta. Ce dietă pot tine sau ce pot face?

Terapeuti RO 10:10am Jul 30
Mesaj:
M-am îngrășat în ultima lună , am 16 ani , 1.58 înalțime , recunosc , mi-am dat și metabolismul peste cap de când am luat vacanță . Dorm mai mult ziua decât noaptea . Ce dietă pot ține sau ce pot face ?? Mulțumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:12am Jul 30
incearca sa iti reglezi somnul de noapte… fa sport si ai grija la grasimi si dulciuri!

Filip Pruncu 9:45pm Jul 30
eu iti recomand sa iti gasesti activitati care sa te tina ocupat(a) in asa fel incat sa fii obosit(a) seara sa poti sa dormi. iar in cazul mancarii, sa incerci sa reduci orele tarzii la cat mai devreme. sa reduci cu o ora o data la doua trei zile. de asemenea, sa mananci din ce in ce mai putin, la fel, treptat. azi mananci cu 50 grame mai putin. peste 2 zile cu 100 grame. si tot asa.

Remus Sandu 6:48am Jul 31
O dietă pur şi simplu sănătoasă, din care ai exclus prăjelile http://wp.me/p48646-4f , uleiurile rafinate, cerealele http://wp.me/p48646-17w şi zahărul. Adică elimini stigmatul "produselor alimentare de bază" Înlocuieşti cu surse de magneziu, omega 3 şi antioxidanţi, acestea fiind nucile şi seminţele crude. Fructe în fiecare zi, dar moderat.

Carmen Caramlau 2:11pm Jul 31
Tine doua zile pe saptamana cure de sucuri naturale de fructe si legume, preparate pe loc, in casa. Ultima "masa" – la ora 7 seara. E greu, dar e sanatos si da rezultate.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile