consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa iau steroizi sa ma pot dezvolta mai repede, mai exact, Danabol. Stiti cumva daca imi poate afecta sanatatea?

Terapeuti RO 10:11am Jul 30
Mesaj:
Buna ziua ma numesc Daniel si as dori sa iau steroizi sa ma pot dezvolta mai repede as vrea sa fac comanda de un steroid pe nume Danabol de 50 mg vreau sa stiu daca acest steroid imi va afecta sanatatea si daca da ce mai exact, Multumesc.

Alex Glazy 10:14am Jul 30
Din anii petrecuti la sala de forta si din ce am citit, am observat la cei care luau asa ceva ca: 1. A aparut chelia, 2. Cosuri pe fata 3. Hiperactivitate, urmata de stari de epuizare 4. Hepatopatie 5. Dupa ce nu vei mai consuma, toata masa musculara se va lasa asemenea unui octogenar, 6. dezechilibrarea metabolismului 7. e strict interzis sa-l iei cu energizante. In concluzie aspectele negative le depasesc cu mult pe cele benefice, ba mai mult cele benefice-s doar niste iluzii, pentru ca masa musculara pe care o vei dobandii este doar fibra inflamata , facuta artificial, nu este fibra de calitate, sanatoasa ce revigoreaza. Eu zic sa bagi natural, cu o dieta echilibrata formata din 5 mese echilibrate pe zi, bogate-n fibre , proteine , vitamine si minerale, cauti pe internet mai exact.Astfel nu numai ca iti vei sculpta un fizic decent, dar vei fi si sanatos si plin de viata. Decizia e a ta:)

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:07am Jul 30
as adauga si posibila aparitie a unei tulburari de personalitate din cauza excesului hormonal

Alex Glazy 11:09am Jul 30
Bine punctat Botezat-Antonescu Radu Andrei , atat timp cat se lucreaza cu hormonii se modifica si chimia creierului si e pasibil de numeroase tulburari de personalitate , unele chiar severe!!!

Bogdan Goga 7:42pm Jul 30
Si adaug cea mai importanta din punctul meu de vedere : impotenta.

Carmen Caramlau 2:17pm Jul 31
Mai repede nu inseamna mai bine. Fa-ti un program pe termen mediu la sala si vei avea rezultate net superioare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile