consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa stiu daca vitamina C scade efectul anticonceptionalelor.

Terapeuti RO 8:10am Jul 24
Mesaj:
Buna ziua.

As dori sa stiu daca vitamina C scade efectul anticonceptionalelor. Mai exact folosesc anticonceptionale Milligest si iau vitamina C pastile de 1000 mg, una pe zi. Va multumesc.


Terapeut Masaj 8:52am Jul 24
Nu are legatura, nu scade efectul. Oricum scrie foarte clar in prospect ce anume cade efectul

Aniela Lucian 11:39am Jul 25
… exista studii potrivit carora sucul de GRAPEFRUIT scade eficacitatea acestora, precum si eficacitatea antibioticelor si a altor medicamente (e o lista mare…). Oricum, acestea sunt studii, care, ca oricare alt studiu, poate ca se vor schimba pe masura ce apar alte cercetari…. Regula generala este: nimic nu este sigur! – Exista si teorii care chiar zic ca anticonceptionalele nu ofera nici o protectie, ca oricum energia este cea care conteaza etc. etc…… Este alegerea ta MENTALA ce anume crezi din toate acestea, si ce anume doresti sa INCLUZI in sistemul tau de convingeri mentale, deoarece MENTALUL TAU DETERMINA REZULTATUL FINAL. – Tot conform ultimei mele fraze, de mai sus, precum si altor studii (cercetari finalizate si expuse public in iunie 2013, si care au fost propuse pt Premiul Nobel…) s-a demonstrat ca nu exista menopauza, si , practic (!), daca vor, femeile pot naste pe cale naturala la orice virsta doresc ele…. doar influentind mentalul propriu! (Ca informatie: exista in Romania (!) deja 5 (cinci) copii nascuti asa…. dintre care 4 sunt studiati la NASA….)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile