implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urechea stanga am zgomote in ritmul pulsului, ma confrunt cu dureri de cap, ameteli. Sunt o pesoana linistita, dar momentan sunt intr-o perioada stresanta. Poate exista o problema vasculara sau e posibil sa fie din cauza oboselii si a stresului?

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro: femeie, 23 ani. de mai mult timp in urechea stinga am zgomote in ritmul pulsului, parca se aude cum circula singele. pulsatiile sunt foarte puternice si permanente. ma confrunt si cu dureri de cap, ameteli. tensiunea arteriala nu este mare. sunt o pesoana linistita, nu am probleme cu cei din jur. la moment sunt intr-o perioada stresanta, supraefort intelectual, nu rezist fizic dupa jumate de zi de lucru ma simt rau si nu ma pot concentra la altceva. daca acufenele sunt pulsatile, puternice si permanente, sigur poate exista o problema vasculara sau e posibil sa fie si din cauza oboselii si a stresului (cu toate ca acufenele le am de citiva ani, doar ca acum ma deranjeaza tot mai mult. Cit de urgenta este prezentarea la medic?
  • Doina Zamfirescu Din cele scrise de dvs. reiese ca va impiedica sa va simtiti bine, deci as putea zice ca este destul de urgent.
  • Botezat-Antonescu Radu Andrei chiar daca dvs. sau altii cred ca este mai mult sau mai putin urgent, un adevar ramane ‘there is no better time than the present moment’ – asa ca mergeti si vedeti ce iese. Succes!
  • Franca Fabiana Foarte urgent la medic!!!!!!!!!!! Altfel nu se poate salva urechea, rameneti cu tiuituri toata viata!! Duceti-va inca azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vasiliu Cornelia Trebuia mers imediat ce su aparut zgomotele ,eu de 3 ani ma confrunt cu astfel de zgomote ,am fost la medic dupa doua sapt. Medicul a spus ca este f. tarziu,iau betahistin(betaserc)si nu am simtit nicio ameliorare acufenele persista ! va doresc multa sanatate!
  • Franca Fabiana Mie mi-a trecut de fiecare data, am patit-o de 3 ori, tot de la stres. A facut perfuzie cu o substanta, care subtiaza sangele, scuze nu ma pot exprima bine in romana. Neaparat sa mergeti la medic. Nu cu pastile, nu ajuta. Si tratamentul a durat cateva saptamani cu perfuzie zi de zi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile