Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatI-am facut sex oral prietenului meu. Este posibil sa fi ajuns sperma la nivelul vaginului, asfel incat sa duca la sarcina?

Terapeuti RO 10:40am Jan 2
Mesaj:
Am o nedumerire. I-am facut sex oral prietenului meu. Dupa ce a terminat, si-a sters penisul cu un servetel, iar mai apoi cu aceeasi mana mi-a atins vaginul. Este posibil sa fi ajuns sperma la nivelul vaginului, care ar putea duce la o sarcina nedorita? Precizez ca in seara respectiva era a doua ejaculare.

Adrian Isacianu 11:13am Jan 2
Nu.

Irimia Ganceanu Oana 1:41pm Jan 2
Cu siguranta …. Normal …logic ca nu

Terapeut Masaj 12:21am Jan 3
Din moment ce a ajuns sperma pe mana si apoi mana in vaginul tau, da, logic, poți rămâne gravida

Adrian Isacianu 12:53am Jan 3
Terapeut masaj, fata a spus ca doar i-a atins vaginul cu mana nu ca a introdus mana in vagin. Este ca si cum ti-ai atinge fruntea cu o sticla de vin si ti-ar iesi o alcoolemie de 2,5 la mie.

Terapeut Masaj 1:09am Jan 3
Vaginul este vagin. Este in interior. Nu ai cum sa atingi vaginul fara sa intri in el ,cu mana in cazul de fata. Poate a vrut sa spună ca i a atins vulva, aceea este la exterior. Oricum spermatozoizii se pot deplasa si de la intrarea in vagin, pot avansa chiar si cinci zile continuu pana sa atingă ovulul. Daca va pregătiți sa îmi trântiți o alta ironie total deplasata ca si cea de mai sus, v as ruga sa mai studiati despre acest subiect si apoi sa presupuneți ca va pricepeți. Dvs nu cunosteti termenii, vaginul nu este egal cu organ genital extern, vaginul este doar in interior. Daca a fost atins vaginul înseamnă ca a intrat in el. Sau poate persoana care a pus întrebarea confunda ca si dvs vaginul cu vulva sau intrarea in vagin…sau poate s a exprimat corect si chiar a introdus mana/deget

Mar Dum 6:49am Jan 3
Nu stiu de ce la modul in care este pusa problema imi vine sa raspund cam asa: 1. felicitari pentru “precizia” precizarii din final. Poate fi un detaliu pretios pentru Colombo sau Scherlock Holmes in elucidarea misterului. 2. Vreti sa va lamuriti pe dumneavoastra sau pe prietenul dumneavoastra aratandu-i raspunsurile ? 3. In afara de cunostintele de sex oral altfel de cunostinte nu mai aveti ? Cum ar fi cele de: biologie, de logica, etc…

Adrian Isacianu 9:10am Jan 3
Mar Dum, prin sex oral se fac copii superinteligenti si superdotati, doar lucrezi cu doua capete. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca era la a treia ejaculare. Este ca si cum ai face o operatie de extragere a amigdalelor prin anus.:)

Terapeuti RO 9:51am Jan 3
:) In mod normal nu am fi postat intrebarea, mai ales ca nu are nicio legatura cu vreun domeniu terapeutic (sau poate doar cu consilierea sexuala), dar am ales sa o postam pentru a aduce niste lamuriri celor care poate nu au varsta/ experienta/cunostintele necesare si in conditiile in care primim frecvent astfel de intrebari. Frecvent insemnand aproape zilnic…

Daniela-Monica Guzu 9:53am Jan 3
Sansele sunt extrem de mici. Doar daca iubitul tau are spermatozoizii extrem de vitali, care se misca cu viteza luminii si au GPS sa nu cumva sa atinga peretii vaginului. :) ))))) Va recomand da va dati un up-date la educatia voastra sexuala care este la o versiune mult expirata. :) ) Nu de alta dar va asteapta multe alte surprize intrebatoare la care o sa cautati raspunsuri. Surprizele viitoare poate se lasa cu suferinta.

Mar Dum 11:04am Jan 3
Pt terapeuti.ro – poate ar fi bine sa le strangeti pe un site separat si sa directionati toti nefericitii acolo, inclusiv raspunsurile primite. Cine stie, poate vazand belele altora si incercand sa se ajute unii pe altii, de voie, de nevoie, pe langa schimbul de experienta inerent se vor transforma intr-un adevarat grup terapeutic…. Adrian , multumesc pentru lamurire. De cate ori voi observa un comentariu mai inteligent pe grup…..

Prcsina Dorina 4:29pm Jan 3
si eu cred ca pentru asemenea situati ar trebui creat un site la care sa raspunda un sexolog;si mai ales nu este vorba de inocenta,cred ca e vorba de mistocareala
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile