consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce tratament naturist ar fi bun in ameliorarea arsurilor? Am facut un test pentru helicobacter hylori si a rezultat pozitiv. Ce regim alimentar ar trebui urmat?

Terapeuti.ro 7:46am Apr 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua !
In ultimele 3/4 saptamani am tot simtit arsuri la nivelul stomacului , mai exact in capul pieptului . Am fost si am facur un test pentru Helicobacter pylori care a rezultat pozitiv (4.62U/mL) si din cate am inteles si am citit pe internet este prezenta bacteria respectiva . Medicul mi-a prescris un tratament de 10 zile cu Omez si sulcrafat pana cand imi iesea rezultatul la testul respectiv . Intr-adevar, durerile in perioada tratamentului s-au mai diminuat , dar la fix 2 zile dupa ce am terminat au reaparut cu o intensitate mult mai mare decat cea initiala . Acum intrebarea mea este urnaoarea : pana la un tratament cu antibiotic care sa duca la eliminarea microbului , stiti cumva cam ce tratament naturist ar fi bun in ameliorarea arsurilor ? Sau ce pastile ar fi indicate ? Si ce regim alimentar ar trebui urmat pentru a nu duce la o complicatie si mai mare ? O zi buna va doresc !


Vicovan Mirela 7:10pm Apr 30
Un test de biorezonanta sau test intolerante alimentare https://www.facebook.com/biorezonantaholistica?ref=bookmarks


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed