consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

A inceput sa-mi pocneasca foarte ciudat umarul stang, apoi a aparut o durere in zona cervicala, insotita de intepaturi in umarul stang.

Terapeuti RO 9:19am Apr 30
Mesaj:
Am 30 de ani si de cateva luni a inceput sa-mi pocneasca foarte ciudat umarul stang apoi a aparut o durere in zona cervicala insotita de intepaturi in umarul stang. Problema e ca acum, pe langa aceste dureri, simt si intepaturi in zona pieptului (mai exact sub sanul stang). Partea ciudata e ca atunci cand sunt asezat sau stau intins pe pat nu simt aceste intepaturi din zona pieptului nici durerile nu sunt asa de mari ci numai cand stau in picioare. Singura metoda de a calma durerile e un gel antiinflamator. Am fost la ortoped a zis ca la oase nu am nimic, am fost la neurochirurg si la coloana nu am nimic. Durerea apare in special la efort mare. Nu am respiratia modificata, nu transpir, sa zic daca ar fi de la inima. Daca trag aer puternic in piept nu simt nicio durere, deci nici plamanii nu sunt. Sunt disperat! Orice sfat sau parere este bineprimita. Va multumesc!

Bogdan Goga 9:52am Apr 30
Consultati un neurolog si un fizioterapeut…

Iulian Huludet 10:13am Apr 30
din ce spuneti pare a fi o forma de periartita scapulo humerala…indicat ar fi sa mergeti la un ortoped sa cereti si o a doua parere si la un fiziokinetoterapeut . s-ar putea ca atunci ca bratul e afectat de forta gravitationala sa irite tendonul pectoralului.

Rebei Marius 8:37pm Apr 30
Intereseaza-te in localitatea ta, daca exista un somatoterapeut de calitate, daca nu vezi ca la Cluj s-a deschis o clinica privata de somatoterapie (legatura corpului-soma cu psihicul-psiho).Apeleaza cu incredere, sunt reprezentanti ai celor mai bune scoli de terapie somatica din lume. Daca ortopedul spune nu stiu, neurologul idem…ia in considerare si optiunea influentei psihicului asupra fizicului…oricum nu ai ce pierde..succes

Judit Baróti 10:04pm May 2
Va recomand sa faceti o sessiune de sedinte cu ozon. Daca sunteti din Bucurest va pot da si nume de medic care se ocupa cu asa ceva si care m-a pus pe picioare cand am avut umarul blocat. In afara de asta va pot recomanda sedinte de Atingerea cuantica sau/si Bowen. Sanatate!

Judit Baróti 10:07pm May 2
Rebei Marius. Terapia asta are legatura cu Hanna Somatics? As putea primi niste detalii? :) multumesc

Rebei Marius 5:46pm May 3
Nu ..cu Marius-somatics….eu sunt terapeut integrativ…in lunga formare..cam 11 ani in total pana acum si inca mai incap vreo 15 spun eu……..am lucrat terapie psihosomatica..ca si parte integranta din procesul de formare….inclusiv pe mine….eu nu am idoli..si nici statui..dar o parte din mine crede din suflet in influenta psihicului asuptra fizicului….

Rebei Marius 5:47pm May 3
iar da…terapia bowen..e de luat in considerare…pentru cei care cred in ea..si nu e vorba de religie sau spiritualitate macar….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier