consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa aflu daca exista remediu pentru spasmofilie.

Leonard Grecu 8:23am Jan 2
buna ziua si la multi ani!As dori sa aflu daca exista remediu pentru spasmofilie.daca cineva il cunoaste rog un raspuns,

Loredana Tudor 1:42pm Jan 2
asa rapid se poate lua calciu cu vit D, si magneziu cu B6. Daca deficitul e mare, se ia calciu gluconic si aspacardin, in caz ca aveti vreo amorteala in mana stanga. Oricum, analize si control medical!

Viorel Si Felicia Mocanu 2:29pm Jan 2
spasmofilia e una claudicatiile is alta treaba… tratamentul de mai sus merge la versiunea 2… la versiunea 1 trebuie vazut intii de ce calciul din organism isi pierde valenta (+2)

Leonard Grecu 3:29pm Jan 2
va multumesc mult

Mihai Ella 3:36pm Jan 2
aceeasi problema o am si eu! recomand determinarea calciului sangvin,pe undeva exista o pierdere de calciu,ar trebui diagnosticata cauza.Ca tratament calciu gluconic 10 zile pe luna.

Ioana Predi 3:51pm Jan 2
Prezentati-va la medicul de familie. Dupa determinarea calcemiei, va asigura un tratament corect cu (,) calciu ( lactic, gluconic sau completat cu alte minerale) in asociere obligatorie cu vitamina D3, care fixeaza calciul in organism.

Viorel Si Felicia Mocanu 5:48pm Jan 2
nu va recomand tratament "dupa ureche" cu calciu…. chiar insotit de "fixorul" D3 dupa o anumita virsta calciul se depune aiurea… intervertebral, vasa sanguine, rinichi…. prudenta la orice boala cardio-vasculara… pentru vasul de singe, calciul in exces este mai "dezastru" decit colesterolul….

Ionela Zaheu 6:37pm Jan 2
mergeti la un medic si va faceti analizele corespunzatoare,,,,eu am ajuns la clinica M.I-ULUI….NU MAI AM PROBLEME


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed