Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Un sugar este afectat psihologic daca este lasat sa planga? Vreau sa il invat sa adoarma in patutul lui, plange foarte mult si nu as vrea sa fac ceva gresit.

Terapeuti RO 9:41pm Oct 17
Mesaj:

Un sugar este afectat psihologic daca este lasat sa planga? Vreau sa il invat sa adoarma in patutul lui, plange foarte mult si nu as vrea sa fac ceva gresit. In rest, primeste toata afectiunea noastra. Multumesc!


Ana Sam 11:51pm Oct 17
cit timp are? pina la doi ani e ok in pat cu parintii;

Alice Dinu 2:22am Oct 18
Indicat ar fi sa nu-l lasati sa planga. El are nevoie de siguranta si caldura apropierii de dvs. Exista alte strategii de a obisnui un copil sa doarma in patut, nu lasatul sa planga.

Andra Niță 5:09am Oct 18
Copilulu vă simte foarte profund lipsa atunci când încercați să-l învățați să doarmă singur și ar fi bine să nu-l lăsați. Nu încă – mai ales că plânge. Singura problemă este să nu creeze o formă de depresie lăsându-l să plângă (depresia anaclitică sau orice altceva grav). Are nevoie de ceva mai mult timp pentru a putea fi lăsat să doarmă singur. Fiecare copil este diferit, unic :)

Cristiana Alexandra Levitchi 6:44am Oct 18
Importante sint si atasamentul sigur cu dvs parintii, atitudinea dvs (echilibrul, bucuria), atmosfera din familie in genere.

Onutu Mirela 7:18am Oct 18
un copil mic are nevoie de dragostea mamei. Alaturi de mama se simte in siguranta. chiar daca doarme stie daca sunteti sau nu cu el. Copillul vrea atins; te cauta in pat. In nici un caz nu il lasati sa planga singur.Se va simti abandonat. Dupa 2 ani incercati sa il invatati sa doarma singur dar monitorizat sa il auziti daca plange.

Psiholog Focsani 7:59pm Oct 18
:) este si asta o forma de manipulare. Copilul comunica cu mama cu ajutorul emisferei drepte. Dv. vreti ca el sa doarma singur?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita