Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTatal meu se crede mai mult sau mai putin “calaul” familiei. Este o fire foarte violenta si foarte recalcitranta.

Terapeuti RO 8:27am Aug 6
Mesaj:
Buna seara numele meu este Natalia am 19 ani si sunt din baia mare am si eu o problema in legatura cu tatal meu care se crede mai mult sau mai putin " calaul" familiei lui este o fire foarte violenta si foarte recalcitranta nu poti discuta absolut nimic cu el fara sa te injure cu niste cuvinte pe care nici damelorbde companie nu mi-le-as permite sa le adresez tin sa precizez ca nu bea .Pur si simplu cat e ziua de mare ma trateaza ca pe o …… Ma jigneste cu cuvinte dure ( ma aseamana cu o dama de lux.isi baga zona intima in morti raniti suflet coliva tot ) pe romaneste un om bolnav .Mi.a intrerupt scoala si nu ma lasa nici sa lucrez vine si imi jigneste sefii … Va rog ajutati-ma dati-mi un sfat pentru ca nu mai stiu ce sa fac P.s : am mama si sora si cu ele nu se poarta asa

Daniela Porutiu 8:34am Aug 6
eu as pleca de acasa. in alt oras

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:46am Aug 6
o varianta ar fi sa pleci… avand in vedere ca esti majora. O alta varianta ar fi sa contactezi politia si sa te sfatuiasca ei ce este de facut legal, asta pana nu or sa cheme sefii politia si eventual sa te si concedieze. Faptul ca tatal tau isi exprima agresiv (psihopatic) o obsesie fata de tine, nu este de neglijat. Protejeaza-te! Succes!

Alexandra Badau 10:30am Aug 6
Subscriu la sfaturile celor de mai sus. Pleaca de acasa la o bunica, matusa, continua-ti viata, scoala si obtine-ti independenta financiara.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed