consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parintii mea se cearta incontinuu, tata se imbata si mereu tipa, tranteste si injura…

Terapeuti RO 7:28am Oct 1
Mesaj:
buna seara, am mare nevoie de ajutor ….familia mea se cearta continu, tata se imbata si mereu tipa, tranteste si injura m-am saturat pana peste cap sunt dispertat nustiu ce sa fac ce sa-i spun sa nu mai bea …am ajuns sa ma gandesc cum ar fii fara mine in familia asta

Clau Anki 6:08pm Oct 1
Tine minte: nimeni, niciodata, dar niciodata, nu se va schimba de dragul cuiva ci numai si numai de dragul lui insusi. In concluzie, tu il poti schimba pe tatal tau, doar daca el vrea sa se schimbe. Acest comportament indezirabil despre care vorbesti il face responsabil. Din aceasta cauza, pe langa asumarea responsabilitatii, el va trebui sa suporte consecintele. Ai dreptul sa pleci de langa el, sa-ti faci viata ta.Daca nu ai 18 ani, poti pleca impreuna cu mama. Nu aveti datoria sa suportati si sa-i inghititi mizeriile. Pe de alta parte, dependenta de alcool este o boala care poate fi tratata extrem de greu de catre specialisti. Dar si aici, conditia este aceeasi: el sa recunoasca faptul ca are o problema si sa isi doreasca cu toata fiinta lui sa scape de ea. Chiar si asa, drumul lui in recuperare va fi extrem de dificil si vor exista recaderi, cateodata chiar masive. Tatal tau are nevoie de tratament psihiatric combinat cu psihoterapie. Daca vrei sa schimbi ceva, atunci incepe prin a-l constientiza ca are o problema si ca nu este singur. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile