consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in proces de divort si am o fetita are 3 ani si 9 luni. Cand il vad pe sotul meu nu ma simt bine, in timp ce fetita se bucura.

Terapeuti RO 10:27am Aug 4
Mesaj:
sunt in proces de divort. fetita are 3 ani si 9 luni. cum sa procedez? cand aud si il vad pe sot nu ma simt bine. fetita s-ar bucura!cum sa fie relatia noastra viitoare. in 8 luni de zile fetita nu a stat 1 ora singura cu tata. el nu doreste nici o forma de comunicare, negociere. nu face nici cel mai mic compromis. a parasit familia pentru o alta femeie!
incerc sa ma adun dar gandurile si amintirile nu ma lasa…dupa 10 ani de casnicie, a fost un soc f mare pentru multa lume, cel care nu sufera este …EROUL!el nu-si vede nici o gresala. eu in timp am reflectat si am vazut ce am gresit, dar se putea rezolva cu multa intelegere si comunicare…casnicia era salvata!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:44am Aug 4
Dvs puteti consulta un psihiatru care sa va prescrie un tratament pe acele momente stresante, puteti discuta cu un psihoterapeut despre ce se intampla in Dvs in aceasta perioada. Daca sotul vrea despartire, nu comunica, nu il poate forta nimeni, din pacate. Momentul poate fi depasit, succes!

Carmen Caramlau 2:42pm Aug 4
Cereti sprijin cuiva in aceasta perioada: unui terapeut, unui preot (daca sunteti din Bucuresti, mergeti direct la Patriarhie, unde veti fi sfatuita si indrumata), familiei, prietenilor. Veti trece si prin asta. Dragoste cu sila nu se poate.

Viorel Mocanu 5:19pm Aug 4
"eu in timp am reflectat si am vazut ce am gresit, dar se putea rezolva cu multa intelegere si comunicare" – din partea dumneavoastra se putea rezolva dar depinde de cit timp ati lasat sa treaca… si nu uitati ca el nu e singur – e cu alta femeie… Uneori orgoliul barbatului face ca gitul sa i se blocheze si sa vada doar intr-o singura directie… cautati sa dati un nou sens vietii dumneavoastra si nu mai pierdeti timpul…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile