implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSufar de depresie majora de 3 ani si fac tratament cu sertralina. Sotul meu a avut o tumoare la gat, care a intrat in remisie dupa chimio si radioterapie…

Terapeuti RO 7:59am Dec 15
Mesaj:
Buna ziua,
Am 49 de ani, sufar de depresie majora de 3 ani si fac tratament cu sertralina. Sotul meu a avut o tumoare la gat care a intrat in remisie dupa chimio si radio terapie si dupa o lupta grea in care i-am fost alaturi e bine. Am un serviciu stresant, dar am nevoie de banii pe care ii castig intrucat am 2 copii iar sotul e in pensie de boala. Am si probleme cu politia( tot felul de declaratii) din cauza unor probleme de serviciu pentru un accident de munca. Nu e vina mea dar se tot fac cercetari si asta ma consuma. Pe langa aceste de curand am descoperit ca sotul discuta pe facebook cu niste prietene si isi trimit tot felul de mesaje cu inimioare, de dor si iubire si cand l-am confruntat, mi-a spus ca e o joaca din plictiseala si nu e nimic serios. Nu mai pot dormi noaptea fara somnifere si ziua destul de des nu mai rezist fara calmante. Il tot iert pe sotul meu, dar dar simt ca ce face inseamba tradare. Ma tot bate ideea sinuciderii si chiar nu stiu ce ar fi bine sa fac. Imi puteti da un sfat?

Mihaela Comisel 8:12am Dec 15
Mergeti de urgenta la psihiatrul care va pus diagnosticul si care va dat medicatia, discutati cu el simptomele si ganduril pe care le aveti. Dupa ce mergeti la el, apelati la un psiholog si intrati intr-o terapie.

Roxana Maria 5:32pm Dec 15
Doamna, sunteti obosita, solicitata, poate chiar epuizata fizic si sufleteste. E posibil ca sotul sa va fi spus adevarul, sa fie chiar asa, o joaca din plictiseala , si nu ar trebui sa puneti la suflet acest lucru. Ati putea totusi sa discutati cu sotul , sa-i spuneti ca va simtiti coplesita de diversele situatii cu care va confruntati si ca aveti nevoie sa va fie alaturi. Si neaparat, mergeti la psihiatrul care va trateaza si discutati referitor la gandurile ce va farmanta.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile