consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Schimbarea domiciliului poate afecta un copil de 9 luni?

Terapeuti RO 9:31am Aug 13
Mesaj:
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: planuiesc ca indecurs de o luna sa imi schimb domiciliul meu si al copilului in varsta de 9 luni, sa ne mutam impreuna cu tatal copilului. As dori sa nu il afectez pe copil prea mult si va intreb cum sa fac asta. Pana acum am stat in casa alor mei, si ai mei nu au cea mai buna parere referitor la acest pas, datorita faptului ca ei considera ca fac o mare tampenie si ca ii fac rau copilului si multe altele, prin prisma faptului ca nu il sufera pe tatal copilului, e just ca ei nu au fost de acord nici cu venirea copilului pe lume la momentul respectiv. Dar m au ajutat si mi au fost alaturi. Vreau sa nu traumatizez copilul si cumva sa il pregatesc. Cum sa procedez cel mai bine? Va multumesc mult.Ce este mai bine sa fac? Si cum? Va multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:38am Aug 13
mai exact care sunt grijile Dvs? ca o sa se intemple ce cu cel mic? Principala grija in acest caz ar fi cat de bine va intelegeti cu tatal copilului… va duceti intr-un mediu hranitor? vreti sa fiti o familie? axista posibilitatile financiare adecvate pt copil? Daca nu cadeti din lac in put (adica din rau in mai rau) atunci ce griji ati mai putea avea? Eu intrebarile acestea mi le-as pune. Succes!

Invingem Stresul Impreuna 11:15am Aug 13
Pe copil il afecteaza… lipsa tatalui. Deci daca acesta este OK, pasul e binevenit. Copilul se va adapta mai repede ca si mama lui :)

Carmen Caramlau 2:03pm Aug 13
Copilul este prea mic ca sa fie afectat de lucruri care nu va pot afecta si pe dvs. Deci, daca ce vreti sa ne spuneti e ca copilul ar putea fi in pericol odata ce va mutati, inseamna ca si dvs ati putea fi in pericol. Daca nu aceasta este situatia, aveti grija sa luati tot ce va trebuie pentru copil in noua casa si… atat. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile