consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de 9 ani dintr-o casatorie anterioara si inca 2 copii din casatoria mea actuala. Vreau sa-i spun fiicei mele ca tatal pe care ea il stie ca fiind tatal ei nu este tatal ei biologic.

Terapeuti.ro 7:17am Aug 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua,Am o fetita de 9 ani dintr-o casatorie anterioara si inca 2 copii din casatoria mea actuala.
Vreau sa-i spun fiicei mele ca tatal pe care ea il stie ca fiind tatal ei nu este de fapt tatal ei. Cum pot sa-i explic asta fara sa o fac sa sufere? Tatal ei biologic nu s-a interest niciodata de ea desi stia ca eu eram insarcinata cand ne-am despartit si fata nu il cunoaste. Va rog sa ma sfatuiti.
Va multumest din suflet

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:24am Aug 24
as dori sa va intreb daca este cu adevarat necesar sa faceti acest lucru? Parinte este cel care te creste… nu care te ‘face’. Poate pastrati acest detaliu (mai ales ca tatal biologic este total indiferent) pt cand o sa fie adult. Succes!

Elena Savu 8:07am Aug 24
Important este ce inseamna pentru familia voastra diversitatea, comunicarea, lucrurile care exista dar discutam altadata. Vorbiti, ascultati si intelegeti nevoile copilului si daruiti-i acele lucruri de care are nevoie atunci cand are nevoie.Succes!

Psihologul Va Raspunde 10:04am Aug 25
Poti sa mai amani momentul pana la varsta de 14-16 ani. La 9 ani notiunea de tata biologic este necunoscuta copilului. Iar socul ar fi mult mai mare. Cu cat e mai matura fiica ta, cu atat va trece mai usor peste vestea respectiva, si va aprecia mai mult personalitatea tatalui vitreg. Aflarea vestii i-ar putea submina autoritatea tatalui vitreg, si ar face-o sa sufere.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile