consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu stiu daca prietenul meu ma mai iubeste. Eu vreau sa fiu cu el, dar nu pot sa stau in incertitudine.

Terapeuti RO 9:31am Aug 13
Mesaj:
Buna ziua. Am 21 de ani si am o relatie de 5 ani.Inca de la inceput ne certam fiindca pe atunci aveam doar 16 ani, aveam alta gandire, eram rece si indifeenta cu el, ma purtam urat, dar el a ramas langa mine pentru ca ma iubea ( el fiind mai mare cu 4 ani). Ultima oara ne-am certat urat pentru ca aveam impresia ca nu-mi mai acorda atentie si ii reprosam, iar el zicea mereu ca il sufoc. Am plecat in excursie separat, el s-a enervat pentru ca am ales sa nu merg cu el desi eu eram foarte suparata pe el ca nu a mai insistat sa-mi demonstreze ca ma iubeste. Dupa ce a venit la o saptamana s-a intalnit cu alta fata, ea se purta foarte frumos cu el, grijulie, ii facea de mancare, l-am cautat sa ne impacam dar nu a mai vrut. Dupa 3 saptamani m-a cauata si a zis ca ii e foarte dor de mine si ca ma iubeste si sa o luam de la zero. Primele 2 zile au fost frumoase, apoi l-am vazut indecis si am zis sa vorbim sincer, iar el mi-a zis ca crede ca ma iubeste dar simte ca relatia asta nu are sare. Fata aceea l-a mai cautat, nu intelegea de ce a ales sa se desparta de ea daca totul era bine. El a zis ca se gandea tot timpul la mine dar acum ca ne-am impacat a zis ca e nehotarat si ca e sincer cu mine, ca au fost prea multe certuri intre noi din cauza comportamentului meu. Nu mi-a zis sa ne despartim, mi-a zis doar sa mergem asa si ce o fi o fi. Incerc sa-l inteleg pentru ca eu l-am indepartat, dar nu inteleg de ce s-a mai intors la mine daca stia cat a suferit si daca fata aceea era atenta cu el. A stat doar 3 saptamani nu cred ca o iubeste, insa ea i-a zis deja ca il iubeste, ea avand 20 de ani. Nu stiu ce sa mai cred, ma mai iubeste? Eu vreau sa fiu cu el dar nu pot sa stau in incertitudine asa

Corina Clepcea 9:43am Aug 13
Parerea mea este ca ar trebui sa va acordati reciproc si de comun acord un timp de respiro. Stati separat o perioada pe care o fixati impreuna, in care sa nu luati deloc legatura. Este o perioada excelenta de reflectie. Daca la sfarsitul perioadei ati decis ca sunteti o alegere buna unul pt celalalt, merita sa porniti iar la drum. Succes! :)

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:33am Aug 13
daca indecizia este problema… atunci poate ca este nevoie de mai mult timp pt a lua o hotarare. Succes!

Carmen Caramlau 2:07pm Aug 13
Nu cu noi trebuie sa vorbesti, ci cu iubitul tau. Sincer, de la inima la inima, cu bune si rele. Vedeti daca puteti face schimbarile pe care vi le doriti si mai dati-va o sansa, dar pe termen limitat. Daca nu merge, asta e, va vedeti de viata fiecare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile