consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez la o companie unde am detin controlul activitatilor zilnice, dar nu pot sa ma impun chiar si cand stiu ca am dreptate.

Terapeuti RO 7:43am Jul 9
Mesaj:
Am 40 ani , sunt divortata de 4 ani , am 2 fete .Lucrez de 6 luni la o companie , unde am inceput in acest timp sa detin controlul multiplelor activitati zilnice. Problema mea este ca nu am curaj sa spun chiar daca ce spun este bine, uneori chiar ma las influentata de altii .Nu pot sa ma impun chiar si cand stiu ca am dreptate.Ma afecteaza mult deoarece eu am dreptate colegii ma contrazic si eu nu am curaj sa ma impun.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:45am Jul 9
pare a fi o problema de stima de sine… va recomand sa incepeti un proces psihoterapeutic/dezvoltare personala, in care sa aflati ce se intampla la acel nivel inaccesibil Dvs. Succes! ;)

Mihaela Manea 8:03am Jul 9
impunate o singura data sa vezi ce se va intampla,fii sigura pe tine si nu te lasa influentata gandeste cu voce tare….bine rau trebuie sa ti/i se auda parerea…succes si mult curaj,impunate

Trandafir Mioara 8:39am Jul 9
La fel cum spunea si Radu mai sus cred ca pare a fi o problema de incredere in tine, de stima de sine nu prea crescuta.Un program de dezvoltare personala in domeniul organizational cred ca ti-ar prinde bine.Succes!

Carmen Caramlau 12:02pm Jul 10
Nu e nevoie sa va impuneti. Pur si simplu cereti explicatii, o motivare reala pentru ideile pe care colegii le prezinta in contradictoriu. Dvs banuiesc ca stiti de ce va sustineti parerea. S-ar putea sa-i prindeti pe picior gresit si sa nu isi poata motiva parerea, caz in care puteti prelua dvs cuvantul, explicandu-va alegerea. E atat de simplu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier