Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 18 ani si acum 2 ani in viata mea s-a intimplat o mare tragedie, am pierdut-o pe mamica. Inca nu ma pot obisnui cu acest gand, e foarte greu…

Terapeuti RO 8:17am Sep 15
Mesaj:
Am 18 ani, am 4 frati mai mari , invat la liceu. Acum 2 ani in viata mea s-a intimplat o mare tragedie , am pierdut-o pe mamica. Inca nu ma pot obisnui cu acest gind , e foarte greu… nu prea am prieteni, nu pot spune ca sunt prea vorbareata, dar nici prea tacuta nu -s…am devenit idiferenta, nu ma mai intereseaza nimic, nu simt ca traiesc, parca as fi o fantoma. Imi lipseste mamica atit de mult, e atit de greu. Nu vreau sa am o prietena buna pentru ca nu am incredere in nimeni. Ma simt in plus , sunt permanent trista , e o stare pe care nu o pot explica…nustiu,m-am saturat de mine, eu parca nu ma-s avea pe mine,sunt goala in interiorul meu… va rog ajutati-ma sa depasesc aceasta stare.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:17am Sep 15
mergi neaparat la psihologul scolii (sper ca aveti), daca nu, incearca sa faci un efort si sa gasesti unul cu care sa stai de vorba, cu siguranta te poate ajuta sa depasesti acest moment. Succes!

Mar Dum 7:45am Sep 16
Din pacate psilologul scolii nu prea are voie sa faca si terapie. Nu poate da decat indrumari. ar fi cel mai ieftin mod de a face un bine acestei societati, dar asta este situatia. Oricum o indrumare va putea gasi daca pune suflet in ceeace face

Doina Zamfirescu 12:29pm Sep 17
Nu ai mentionat nimic despre tatal tau. Care este relatia cu el? Apeleaza la un terapeut/psiholog scolar.

Aniela Lucian 8:23am Sep 18
Recomand sa ceri sfatul unui preot sau al unui consilier spiritual. Trebuie sa te “desfaci” de doliu pina nu este prea tirziu (adica pina nu faci o depresie adinca). Cauta, eventual, un consilier pentru doliu (preotul are o slujba speciala, ceilalti specialisti fiecare lucreaza cu metodele sale specifice). – Important este sa REVII in aceasta dimensiune, urgent, si sa-ti continui viata. Daca vrei detalii, poti sa-mi scrii mesaj aici pe FB. – Nu esti singura in aceasta situatie, si exista terapii speciale, foloseste-le! ACEASTA Nu doare!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed