consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am indragostit de fosta iubita a unui coleg de facultate, cu care inca mai tin legatura. Nu as putea sa am o relatie cu ea si apoi sa mai dau ochii cu prietenul meu.

Terapeuti RO 11:23am May 14
Mesaj:
Buna ziua. Am 25 de ani si m-am indragostit de fosta iubita a unui coleg de facultate (cu care am ramas prieten, ba chiar vorbim la telefon cam o data pe saptamana). Cei doi s-au despartit recent. Am vb cu ea si simt ca ne potrivim emotional, suntem pe aceeasi lungime de unda, sunt niste lucruri pe care le simt in legatura cu ea si nu le-am mai simtit niciodata, cu nimeni. Am incercat sa-mi reprim aceste simtiri, dar e foarte greu. Stiu ca nu e tocmai in regula, nu as putea sa am o relatie cu ea si apoi sa mai dau ochii cu prietenul meu. Cum sa procedez? Ea simte aceleasi lucruri ca mine… Multumesc anticipat!

Pirvan Marinela 11:35am May 14
In viata trebui sa fi un pic mai egoist. Nu sau certat din cauza ta, daca sentimentele sunt reciproce eu zic sa incerci.

Pisiologul De Serviciu 12:03pm May 14
Poti sa incerci dar parerea mea e sa o mai lasi putin "sa-i treca" de colegul tau. Despertirea de el este pentru ea o pierdere (din punct de vedere psihologic), indiferent ca ea a pus capat relatiei, indiferent daca e multumita ca s-a terminat. Asadar, las-o sa treaca "prin doliu", cum spun psihologii. Poti sa o ajuti, fiindu-i alaturi, daca are nevoie. Abia dupa asta poti sa fi mai sigur pe sentimentele ei fata de tine.

Botezat Radu 1:37pm May 14
poate ca ar fi o idee sa discuti asta cu prietenul tau…

Dan Viorel Marin 7:07pm May 14
Radio Erevan ar raspunde : BA DA !

Carmen Caramlau 8:09pm May 14
N-ar fi prima oara cand se intampla asa ceva, stai linistit. Ea se pare ca a terminat-o cu el. Daca si el a terminat cu ea, ce legatura mai are? Prietenia ar trebui sa acopere si situatii de acestea. La bine si la rau, nu? Numai bine!

Rebei Marius 9:36pm May 15
Ea este o pasare ranita….cu ranile nevindecate. Tu esti in faza cand ii vezi doar zambetul si nu "dintii lipsa". Doar asteapta. Pana cand veti fi pregatiti pentru o relatie, sondeaza problema cu prietenul tau. Daca este un prieten adevarat nici o femeie din lume nu ar trebui sa se interpuna intre tine si el. Observa cum vede el problema…un partener cu siguranta poti gasi, un prieten cu mult mai greu. Ca sa tinem cont si de efectul umbrei daca o faci s-ar putea mai devreme sau mai tarziu sa iti atragi acelasi simptom ..doar ca tu vei fi pe partea cealalta a baricadei.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed