consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost hartuita sexual de seful meu si pentru ca nu am fost de acord, data afara. Vreau sa imi fac dreptate.

Terapeuti RO 9:49am May 26
Mesaj:
in data de 6 ian eu eram la servici si era anunt pe ejobs ca angajeaza firma la care lucram pe postul meu fara ca eu sa fiu anuntata ( organigrama prevede 1 singur post). pe data de 9 ian am fost sunata de cineva interesata de post si asa am aflat apoi am verificat si am cerut explicatie deoarece eu munceam pe mai multe posturi fara sa fiu platita pe toate. mi-au spus sa mai astept 5 zile pana imi vor explica . dupa 5 zile au venit cu notificarea mea in care scrie ca se renunta la postul meu din motive financiare.
dupa 1 luna angajeaza pe cineva in locul meu.mentionez ca eu le-am adus la cunostinta ca sunt hartuita sexual de direcorul punctului de lucru sperand ca vor rezolva problema nu ca ma dau pe mine afara. va rog sa ma sfatuiti ce pot face deoarece eu as vrea sa se faca dreptate prin lege. am incercat sa vb cu administratorul firmei dar raspunsul dlui a fost urmatorul…daca nu poti sa treci peste faptul ca ai fost hartuita te sfatuiesc sa consulti un psiholog si ca pe dlui sa nu-l mai sun. mereu imi spunea ca eu eram indragostita de 1 coleg si mentionez ca si pe acela l-au dat afara inaintea mea. acestea sunt vorbele dlui director deoarece el ma intreba mereu ca de ce cu acel coleg pot si cu el nu.nu stiu care este problema dlor…..chiar si daca era adevarat, era un coleg nu seful meu….. vreau sa fac dreptate nu ca directorul ramane in functie si eu am fst data afara de ce pt ca nu am vrut sa traiesc cu acesta…..sunt data afara de la servici?
va rog mult sa ma ajutati. intentionez sa dau firma si directorul in judecata.

Botezat Radu 10:37am May 26
aparent aveti o problema legala, in primul rand. Daca doriti sa vorbiti cu un psiholog despre aceste trairi pe care le aveti si cum v-au afectat toate aceste evenimente este iar foarte ok. Succes!

Gabriela Andrei 12:51pm May 26
Va puteti adresa unui avocat specializat pe litigii de munca. Pentru astfel de procese nu platiti taxa de timbru. Cereti un sfat si pe forumurile specializate – avocat.net sau legislatiamuncii.ro. Mult succes!

Viorel Mocanu 6:10pm May 26
ati evitat citiva pasi… intii trebuia notificata institutia de cele intimplate cu “abuzul”, apoi anuntata politia… dar se pare ca ei v-au luat-o inainte pentru ca nu le-a “iesit pasenta”…

Carmen Caramlau 7:28pm May 26
Sfatul meu este sa va gasiti de munca si sa nu mai faceti greseala pe care ati facut-o: munca-i munca, viata privata e viata privata. E posibil ca relatia cu colegul sa fi dat de inteles ca sunteti disponibila si pentru altii. In ce-l priveste pe seful abuziv, si-o va incasa, cu siguranta, nu va faceti probleme. Nu aveti nevoie de terapie, doar de suficienta tarie sa lasati aceasta suparare in spate si sa va continuati viata, invatand din ce vi s-a intamplat. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile