Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDupa ce am divortat nu mai am incredere in oameni si nu mai pot sa imi fac o alta relatie.

Terapeuti RO 8:56am Jul 10
Mesaj:
Buna ziua tuturor! am o mare problema! am 30 de ani , sunt cadru didactic si de 2 ani sunt divortata! nu reusesc sa ma a dun , nu mai am incredere[ am divortat din cauza alcoolului] nu mai am incredere in oameni ca sa imi fac o alta relatie! problema ar fi alta! cunosc un tip de 14 ani care a fost cadru m.a.i si a plecat de 4 ani din tara [divortat cu un copil] ne stim de 14 ani- a fost venit in tara de 2 ori ne-am si intalnit am petrecut clipe frumoase….ca sa il vad cum se comporta! credeti-ma ca mi se parea un vis..am simtit ca acest om este sincer si ar vrea o relatie serioasa! mi-a facut si invitatie sa merg la el pt o saptamana! nu stiu ce sa fac…mi se pare acum atat de greu fara el…ma obisnuisem cu el… simteam ceva minunat cand ma tinea de mana pe strada- casnicia mea a fost un cosmar -certuri, scandaluri..etc…ce ma sfatuiti?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:20am Jul 10
Dvs ce simtiti ca ar fi cel mai bine sa faceti? Luati-va masurile de siguranta necesare si riscati… nu toti barbatii/oamenii sunt alcoolici/nenorociti/etc… In plus v-as recomanda psihoterapie pt aceasta problema de incredere. De obicei persoanele care au trait cu un dependent (alcool/droguri/etc) ramane destul de afectate de acel gen de personalitate. Merita sa riscati? Succes! ;)

Ionela Zaheu 10:40am Jul 10
multumesc

Loredana Tudor 2:07pm Jul 10
“mi se pare atat de greu fara el” – mie asta imi spune ca si dvs aveti o problema cu dependenta. Dependenta afectiva, care e cam acelasi lucru cu alcoolismul. Majoritatea oamenilor cauta uitarea: in­toarcerea ta inconstienta. O realizeaza prin intermediul alcoolului si al drogurilor, prin munca, activitate sexuala sau stimulare senzoriala. Frica pe care o resimtiti este justificata si ar trebui sa priviti catre cauze si nu sa va aruncati catre efecte. Simtiti ca experienta se poate repeta si e f posibil sa aveti dreptate. Lectia se repeta pana cand e invatata.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile