implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCred ca prietena mea, care este filipineza, si fratele ei savarsesc un incest… Sunt multe amanunte petrecute intre ei care m-au dus la aceasta concluzie…

Terapeuti RO 9:22am Sep 9
Mesaj:
sunt intr-o relatie de prietenie cu o filipinneza de aprope 4 ani ,impreuna cu noi locuieste si fratele ei. Intamplator am ajuns acasa cu 3 ore ai devreme de la servici,cand am intrat in casa,fratele prietenei mele a iesit din camera ei in indispensabili,uitandu-se speriat catre mine,spunandu-mi…..,,stiu ce crezi dar nu s-a intamplat nimic! cand am intat in camera ea se prefacea ca doarme….am vrut sa ma despart de ea chiar atunci ,daar am cedat implorarilor si plansului ei ,asigurandu-ma ca nu este nimic intre ei! din acel moment ,nu mai pot sa am incredere deplina in ea,i-am spus de nenumarate ori ca trebuie sa ne despartim,dar nu vrea plange tot timpul,spune ca ma iubeste foarte mult! ma simt mizerabil,va rog sa ma ajutati cu un sfat!am cumparat o casa si am hotarat sa locuim doar noi doi,a plans o zi intrega pentru ca nu vroia sa se desparta de fratele ei! nu stiu cum sa aflu daca pritena mea si fratele ei savarsesc un incest!….sunt multe alte amanunte petrecute intre ei care m-au dus la aceasta concluzie,dar nu vreau sa mai lungesc povestea! va rog sa ma sfatuiti cum pot sa scap de aceasta nedumerire!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:43am Sep 9
ma gandesc ca poate nu sunt cu adevarat frati, daca da si este vorba de incest, poate ca cel mai bine ar fi sa ii indreptati catre ajutor profesionist si nu neaparat sa le rezolvati Dvs problema. Ce va pot spune este ca genul acesta de relatie se cam incadreaza in patologic; daca doriti sa incercati sa faceti aceasta relatie sa functioneze, este dreptul Dvs., insa poate sa fie foarte greu. Succes!

Cristina Cristea 10:59am Sep 9
Relatia dintre cei doi e una , faptul ca nu mai ai incredere e alta. E simplu – hotaraste ce vrei de la viata , de la viitor , dar cand hotarasti , gandeste-te doar la tine. Faptul ca plange nu e un motiv sa continui, eu cred ca este destul de clar ca se intampla ceva cu cei doi . E timpul sa te gandesti si la tine . Noroc!

Clau Anki 12:29pm Sep 9
Nici eu nu cred ca sunt frati. Dar puteti afla foarte simplu: ii spuneti partenerei sa va arate actele care demonstreaza gradul de rudenie pe care il pretinde. sau va interesati la ambasada. Daca realmente sunt frati, faptul ca sunt implicati intr-o relatie incestuasa doar ei doi il stiu. Daca nu va marturisete unul din ei, nu aveti o certitudine; puteti doar banui. Apoi ar urma sa va ganditi daca puteti merge mai departe cu aceasta banuiala, care va plana mereu asupra dumneavoastra.

Mariana Patrascoiu 5:47pm Sep 9
camere de luat vederi, spion?

Mar Dum 7:42pm Sep 9
:D , mai este si detectorul de minciuni, insa este cam scump sau daca stii sa pui intebari si sa urmaresti limbajul nonverbal al ochilor asa cum este descris in NLP… Dar oare iti doresti cu adevarat asumarea responsabilitatii pentru ce vei alege sa faci ?

Aurica Chereji 8:23pm Sep 9
camera video spion–simplu..
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile